21 mei 2016: Members Spotlight – Saskia

Workout of the day (WOD)
Beach Throwdown 2016 – Qualifier WOD A

Challenge of the month – Mei
Met de hele box:
1.000.000m Run

Vandaag leren wij in de “Members Spotlight” Saskia beter kennen. Regelmatig tref je haar in de ochtend lessen voor een intensieve workout. Zelfs wanneer Saskia aan het trainen is kun je de glimlach niet van haar gezicht afhalen. Voorheen lukte dat nog wel eens door rennen of de junk yard dog te programmeren maar inmiddels gaat dat ook steeds makkelijker. Tevens deed zij dit jaar voor het eerst mee aan de CrossFit Games Open. Wat een topper! Klik op “lees meer” om haar antwoorden te lezen op onze vragen. 

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik ben dialyseverpleegkundige.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben in Paramaribo geboren en tot mijn elfde daar opgegroeid. Ik heb in de Bijlmer en Reigersbos gewoond en vanaf mijn 17e in Almere.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik heb een vriend we zijn nu bijna elf jaar samen.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Oh, ik was ingeschreven bij een sportschool, ging af en toe maar vond het zo saai. Daarvoor zat ik in een hardloopgroep en achteraf weet ik niet waar dat mis ging.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Nou ik was dagelijks heel erg moe, geen puf meer na mijn werk. Plofte het liefst op de bank energieloos. Ik belande zelf bij de cardioloog, met als uiteindelijke diagnose geen conditie. Dus ik moest maar weer eens wat gaan doen wat ik leuk vond en wat ik kon volhouden. Uiteindelijk kwam ik via twee vriendinnen hier terecht. Ik heb me gelijk ingeschreven want ik was meteen verkocht en wilde zo snel mogelijk beginnen.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Voor mij is alles een uitdaging en als het me uiteindelijk lukt ben ik echt heel blij.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Ik vind hardlopen nog steeds niets. Maarja, het lukt wel op mijn manier.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Maak me niet uit, als het maar lekker opzwepend is?
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Ik volg als ik tijd heb meerdere series.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Surinaamse soepen zoals casavesoep.
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Direct.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Familie en vrienden.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.