20 maart 2017: Members Spotlight – Robert

Workout of the day (WOD)
21-15 and 9 reps for time of:
Power snatch, 60kg/42,5kg
Burpees over-the-bar

Challenge of the month – Maart
Met de hele box:
Zoveel mogelijk double-unders

Robert is het levende bewijs dat je met hard werken een heel eind kan komen. De afgelopen maanden is hij zijn trainingen nog serieuzer gaan nemen en dat is te zien. Het resultaat is dat hij op dit moment behoort tot de fitste mannen van de box. In de Open staat hij zijn mannetje bij de individual male. Op het moment van schrijven staat hij namelijk knap derde in deze categorie. Wij zijn benieuwd wat de toekomst gaat brengen als hij zo hard blijft werken. Naast dat hij behoorlijk fit is, is het ook nog eens een zeer toffe kerel. In de blog van vandaag lees je wat hem nog meer bezighoudt naast al dat sporten. 

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik studeer Bestuurskunde aan de Uni van Leiden. Verder werk ik parttime bij ICS een creditcardmaatschappij waar ik internetfraude bestrijd.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben geboren in Lelystad. Het was niet de planning om in Lelystad geboren te worden maar het was het meest dichtbij, aangezien het Flevoziekenhuis vol was.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik woon nog bij mijn ouders en ben verder single.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Ik trainde in de sportschool en ik dans nu dan nog steeds latin, dus salsa enzo.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Ik had Junior en Wesley al een keer zien trainen toen zij nog geen eigen box hadden en daarom CrossFit bewegingen deden in een kleine sportschool waar ik toentertijd werkte. Wat zij deden vond ik heel vet dus toen ik zelf een nieuwe uitdaging zocht, was dat het eerste waar ik aan dacht.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  De back squat, niet nadenken gewoon “zakken en opstaan”.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Het is niet echt een CrossFit beweging maar sinds the Beach Throwdown (waar ik bijna verzoop) kijk ik niet altijd heel erg uit naar open water zwemmen.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Ik ga wel lekker op “Pump it up” van Joe Budden.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Naast CrossFit dans ik graag minstens eens in de week en met het mooie weer ga ik er graag even op uit met de motor.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Wraps.
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Ik denk ‘gemotiveerd’.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Mijn ouders.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.