20 januari 2018: Members Spotlight – Anton

Workout of the day (WOD)
Schaatsen bij de Jaap Eden IJsbaan vanaf 12:00 uur i.v.m. de CrossFit Level 2 Trainer Course.

Challenge of the month – Januari
Geen toegevoegde suikers eten

Anton is het voorbeeld van een gemotiveerde masters atleet. Hij kwam bij ons binnen op het moment dat hij veel bezig was met hardlopen. In de afgelopen jaren is hij niet alleen sterker geworden maar is hij ook veel harder gaan rennen. Het is net alsof ons programma werkt. Daarnaast is het ook een ontzettend aardige man en je leert hem vandaag nog beter kennen. 

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik ben eigenaar van Blinck Schoon BV een schoonmaakbedrijf die vanaf Arnhem richting Groningen, afdalend naar de Randstad en door naar Rotterdam haar diensten aanbiedt  www.blinckschoon.nl het bedrijf telt nu zo’n 115 medewerkers waar ik elke dag trots op ben.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben in Naarden geboren en daar deels opgegroeid, rond mijn 10e zijn we verhuisd naar de Hilversumse meent in Bussum.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik ben getrouwd met Pauline en we hebben samen twee mooie kinderen een dochter Sharon en een zoon David, huisdieren hebben we niet.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Ik heb veel gedaan en eigenlijk sport ik al mijn hele leven, van voetbal naar kickboxen, zwemmen, steps, spinning, squash, tennis en natuurlijk hardlopen. Dat doe ik nu nog steeds bij een hardloopclub mijn uitdaging hierin begon toen ik werd gevraagd om mee te doen aan de marathon van New York in 2011 wat was dat een cadeautje en feest om mee te mogen maken.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Ik squashte altijd met mijn neef al zo’n tien jaar denk ik en helaas vanwege blessures kon hij niet meer squashen dus wilde ik naast het hardlopen wat anders erbij doen. Zo zag ik dat dicht in de buurt bij mijn kantoor de box ligt en ik kende CrossFit nog niet dus ging even kijken wat het inhield. Daar was Channa die alles vertelde over CrossFit dus enthousiast met een opendag meegedaan en ik was verkocht. Het is verslavend ☺.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Pull-ups, roeien, box jumps, hardlopen en wallballs heb ik als favorieten.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Mijn minst favoriete beweging is de overhead squat van wie niet!!!
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Muziek met een lekker beat die je opzweept.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Lezen, vakantie en gewoon genieten van het leven (vakanties).
 10. Wat is je lievelingseten?
  Pasta agla olio con vongole
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Sympathiek
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Mijn familie natuurlijk (en de box).
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.