19 januari 2018: CrossFit Courses bij Reebok CrossFit Almere

Workout of the day (WOD)
10 rounds for time of:
10 Strict pull-ups
10 Strict ring dips

Challenge of the month – Januari
Geen toegevoegde suikers eten

De aankomende maanden hebben wij de eer om onze box beschikbaar te stellen voor een aantal cursussen van CrossFit HQ. Alhoewel wij het vervelend vinden dat er daardoor lessen komen te vervallen zullen wij in deze weekenden een passend alternatief vinden waar iedereen aan kan meedoen. In de blogpost van vandaag lees je meer informatie over de cursussen die eraan komen. 

CrossFit Gymnastics Course – 3-4 februari 2018
Van handstands tot aan muscle-ups, het wordt allemaal doorgenomen tijdens deze cursus. Onder leiding van head coach Nathan Bird en assistent coach Joyce leer je progressies, krijg je tips over hoe je efficiënter kunt bewegen en leer je nieuwe trucjes. Je hoeft niet in het bezit te zijn van je CrossFit Level 1 om mee te kunnen doen. Je kunt meer informatie vinden over de cursus via deze link. Daar kun je jezelf ook opgeven voor de cursus bij ons in de box.

CrossFit Level 2 Trainer Course – 21-22 april 2018
Coaches opgelet! Voor iedereen die zijn coachingsvaardigheden naar het volgende niveau wilt brengen is er geen betere cursus. Het is verplicht dat je tenminste zes maanden ervaring hebt met coachen en dat je in het bezit bent van je CrossFit Level 1. Meer informatie lezen en jezelf inschrijven doe je via deze link.

CrossFit Culinary Ninja Workshop – 16 juni 2018
Wil jij weten hoe je jouw macro’s kunt opdelen en ze kunt combineren tot fantastische gerechten? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven. Met chef Nick Massie, beter bekend als Paleo Nick, ga je een hele dag staan zwoegen in de keuken. Voor een overzicht van alles wat je gaat leren en hoe je jezelf kunt inschrijven kun je op deze link klikken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.