20 februari 2016: Members Spotlight – Diana

Workout of the day (WOD)
Skill day: Muscle-ups

Challenge of the month – Februari
Met de hele box:
35.000 Wallball shots

Als je in de latere uurtjes traint of wel eens aanwezig bent geweest bij één van onze community evenementen dan ben je Diana zeker weten tegen gekomen. Na haar avontuur in de Women’s Strength Club is deze topper weer volop terug te vinden in de lessen. Terwijl jij aan het uitrusten bent gaat deze sterke dame je stilletjes voorbij. Samen met Dennis kun je haar wekelijks vinden in de box en vandaag leer je haar beter kennen in de members spotlight.

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik werk op het laboratorium van het IVF-centrum van VUMC. In dit centrum proberen we koppels te helpen om zwanger te worden waarbij het op natuurlijke wijze niet goed lukt.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben geboren in Eindhoven en heb gewoond in (hou je vast) Best, Hoogeveen, Utrecht, Nieuwegein en nu met veel plezier in Almere Haven.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik woon samen met Dennis “The Judge” Hölzel. We hebben geen kinderen, maar wel vogelspinnen, langstaarthagedissen, rietkikkers, anolissen en wandelende takken. Daar kan Dennis veel meer over vertellen!
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Uhmmm… Nou af en toe kon ik mezelf naar de sportschool slepen voor een groepsles en ik heb ooit een poging gedaan om te hardlopen buiten. Maar nadat ik in mijn bil gebeten was door een hond vond ik het wel weer mooi geweest.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Dennis had wat kennissen op Facebook die lid waren en toffe foto’s hadden geplaatst. Ik was al een beetje op zoek naar iets nieuws en omdat we beide enthousiast waren, leek dit ons leuk om met z’n tweeën aan te gaan.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Roei! Roei! Roei! Als het maar wel afgewisseld wordt met andere bewegingen. Powerlifts hou ik ook wel van.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Toes-to-bar en alle schalingsopties daarvan! Slechte grip helaas.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Er zijn veel stijlen die ik goed kan hebben als het me maar een beetje boos en agressief kan maken voor de workout :P.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Knuffelen en spelen met mijn neefjes en nichtjes. Wandelen als het een uitdaging is. Ik heb ooit de Kennedy-mars gedaan van 80km non-stop. Janken van ellende onderweg, maar ik moet een doel hebben en het is leuk (achteraf) als het lukt.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Pizza <3
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Rustig
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Familie!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.