20 april 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 17
Max handstand hold (aantal seconden = score)

Gisteren was het weer zover, na een week hard werken dan komen we allemaal weer bij elkaar om te lachen en gek te doen maar vooral ook natuurlijk lekker stuk te gaan tijdens “Community Saturday”! Een workout wat in teams van 3 werd uitgevoerd waarin er uiteindelijk zoveel mogelijk burpees moest worden behaald. Op het eerste gezicht leek het voor velen een simpele workout te worden, maar uiteindelijk zijn deze het meest gevaarlijk en werd deze behoorlijk onderschat. Iedereen heeft het weer super gedaan!

Verder willen we zo nog aan het einde van deze week iedereen natuurlijk nog wel fijne paasdagen wensen maar met al het feest wat er aan komt (o.a. Koningsdag volgende week) willen we ook iets nog extra benadrukken. Volgende week wordt Community Saturday in het teken gehouden van Koningsdag namelijk met: Koningsspelen! En om de dag nog goed af te sluiten wordt er rond 12:00 uur de barbecue aangestoken en gaan we met zijn alle gezellig nog even door onder het genot van een hapje en drankje. Be there!!!

Als laatst hadden we natuurlijk ook nog de challenge of the week! Deze week was het de bedoeling om zo lang mogelijk in het rek te blijven hangen. Behoorlijk veel mensen hebben zich hier aan gewaagd en was het uiteindelijk een spannende race! Bij de mannen wist Sebastiaan B. het maar liefst 3 minuten en 27 seconden vol te houden. Bij de dames was het Chelsea die er met de winst vandoor gaat. Zij wist het 2 minuten vol te houden. Super gedaan allemaal!!

Challenge of the week - #16

De volgende challenge is er weer eentje waarin we vragen hoelang je iets kunt volhouden? Dit keer is het een uitdaging op de kop! Hoelang houd jij het vol om in de handstand te staan?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • er een hoop PR’s zijn gezet tijdens “Annie”? Super gedaan!
  • Klaske dit weekend in Enschede is voor haar Level 1?
  • Vita coco weer op voorraad is?
  • Leon, Sven en Cathelijne nog een reisgenoot zoeken voor hun trip naar Kopenhagen? De regionals wil je niet missen!!
  • Junior zaterdag een seminar heeft gevolgd bij Klokov?
  • we op 2e paasdag en Koningsdag gewoon open zijn?
  • Robert een 100 burpee penalty had omdat hij een lege stang had laten vallen? Hij heeft ze allemaal gedaan!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.