2 februari 2014: Weekoverzicht

Workout of the day (WOD)
Techniek dag
* Vrije keuze om aan een techniek of skill te werken

Challenge of the week – week 6
Max overhead Barbell hold, 40kg/30kg
(score = aantal seconden)

Een drukke week in de box waarin veel nieuwe gezichten bij zijn gekomen. Het is top om te zien hoe iedereen elkaar opvangt, helpt en zelfs aangemoedigd wordt tijdens de workouts. De sfeer is echt top en we love our community!

Om daar nog meer van te genieten hebben we nog de Reebok CrossFit Games Open waarvan de registraties 2 weken geleden geopend zijn. Er zijn al een behoorlijk aantal ingeschreven maar we hopen en vinden het natuurlijk super leuk als de lijst nog groter wordt. Je kan je inschrijven via games.crossfit.com. De workouts worden bij ons op de zaterdagen gehouden om 14:00 uur. Niet alleen is het hartstikke gezellig, maar je kan jouw resultaten ook vergelijken met andere atleten.

Verder hadden we ook weer de Challenge of the Week. Het leek erop dat deze niet heel erg in de smaak viel, maar dat kon ook liggen aan de velen pittige workouts die jullie voorgeschoteld hebben gekregen deze week. Een aantal van jullie waren toch dapper genoeg om die 2 dumbbells erbij te pakken en deze 2 minuten lang zo vaak mogelijk vanaf de grond tot boven je hoofd te tillen. Bij de mannen was het uiteindelijk Robbin die met 29 herhalingen zich de winnaar mag noemen van Challenge of the week, week 5! Bij de vrouwen was het Klaske die met 21 herhalingen de winst binnen wist te halen.

Week 6 staat weer klaar en hopelijk kunnen we deze week wat meer namen op het bord schrijven. Hoelang kun jij de stang boven je hoofd vast houden?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • onze CrossFit Kids puppie Mick vrijdag jarig was?
  • Joyce deze week een paar keer heeft meegelopen?
  • mensen lang spierpijn hadden van Cindy plus Clean & Jerks?
  • de muziek het een dag niet deed vanwege een kapotte versterker?
  • de medballs een weekendje logeren zijn in Driebergen bij Reebok CrossFit FSF?
  • iedereen een beetje in de war was door het resetten van het inschrijfsysteem?
  • Junior dit weekend in Manchester is en Wesley juist in Nederland?
  • veel mensen blij waren dat Robbin pas 24 is geworden?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.