19 juli 2015: Newsflash!

Challenge of the month – Juli
Zoveel mogelijk ring dips
* Scaling: push-ups

Door middel van deze blogpost willen wij jullie elke zondag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de box.

Nieuws

Zoals je vorige week kon lezen zijn de inschrijvingen voor de Lowlands Throwdown 2015 geopend. In een week tijd zijn onze zestig plekken verspreid over zaterdag 5 en zondag 6 september al helemaal vol. We zijn hiermee op dit moment de box met de meeste aantal inschrijvingen! We vinden het echt super vet en kunnen niet wachten tot dit gezellige weekend.

Terug uit het zonnige Kos zijn coaches Joyce en Junior. Hebben jullie hun ook zo gemist? In de middag landen zij op Schiphol en vanaf volgende week kom je hen weer tegen in de box. Zij gaan jullie vanaf dan weer net als vanouds door de workouts heen coachen. Van de week kregen wij al te horen hoe erg zij jullie missen en dat zij er naar uit kijken om weer aan de slag te gaan.

Vanaf morgen gaat het nieuwe lesrooster in met onder andere de vroegere ochtenduren op dinsdag en donderdag. De extra lessen in het weekend komen in verband met de CrossFit Games nog te vervallen, dus voor de Endurance en Powerlift lessen kun jij je vanaf pas voor 1 en 2 augustus inschrijven. Kijk voor meer info over het lesrooster hier.

Over de CrossFit Games gesproken. De komende week (en vooral het weekend) staat natuurlijk helemaal in het teken van de fitsten der aarde! Als je niet op vakantie bent moet je zeker even langskomen op zaterdag en/of zondag vanaf 17:00 uur voor een WOD, BBQ, livestream, spelletjes en gezelligheid! Lees voor het exacte rooster nog even onze blogpost van afgelopen dinsdag. Om het een echt succes te maken hebben we nog wat spullen nodig, zoals: barbecues, frituur pan, oven, beamers, Wii controllers en Playstation 4 controllers. Laat het ons weten als je ons daarmee kunt helpen!


 

Agenda

20 juli  Start nieuw lesrooster
25/26 juli  CrossFit Games 2015 Party – Team workout + BBQ + Live stream
1/2 augustus – Eerste Endurance en Powerlift lessen
3/4 augustus  Start nieuwe beginnerslessen
8 augustus  Skillday: Roeiworkshop door Olympisch roeier Joris Trooster
5/6 september  Qualifier Lowlands Throwdown


 

Wist je dat?

  • Veel mensen hebben genoten van de warming-up vrijdag met de medball obstakel route? Sommigen vonden hem zelfs zwaarder dan de wolkout…
  • De Scheermeijertjes echte pro’s zijn in Rowling? De broertjes wisten beiden drie keer op rij een strike te roeien en dat vierden ze met een prachtig overwinningsrondje.
  • Je gezellig met coach Sophie kunt volleyballen of badmintonnen? Je hoeft het haar alleen maar even te vragen!
  • Gister met de omgekeerde Filthy Fifty mensen hun tijd flink hebben verbeterd?
  • Er een hoop mensen hun eerste double-unders hebben gedaan tijdens The Ghost?
  • baby Lennox van mama Siti echt super schattig is? Coaches Sophie en Channa hebben lekker met hem geknuffeld afgelopen week.
  • coach Cherryl bijna gaat vertrekken naar Suriname om daar haar eigen box te openen?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.