19 januari 2015: Eerste CrossFit Level 1 Trainer Course groot succes!

Workout of the day (WOD)
“Tabata Something Else”
Tabata Pull-ups
Tabata Push-ups
Tabata Sit-ups
Tabata Squats

Challenge of the week – week 4
2 min AMRAP of:
Kettlebell swings, 24kg/16kg

Afgelopen weekend werd de eerste CrossFit Level 1 Trainer Course georganiseerd in onze box. Met trots kunnen wij zeggen dat het een geslaagd weekend was. Deelnemers vanuit het hele land waren aanwezig voor de officiële trainer cursus van CrossFit HQ. Beide dagen gingen zij van 9.00 uur tot 17.00 uur aan de slag. Uit onze box deden Sophie, Ted, Deborah, Rodney, Mike en Jesse mee aan de cursus. Zij wachten nu de test resultaten af om te weten of zij ook daadwerkelijk geslaagd zijn. Wij duimen met zijn allen voor goed nieuws!

Wil jij ook graag de CrossFit Level 1 Trainer Course volgen? Kijk dan voor meer informatie over de cursus op training.crossfit.com. Op 21 en 22 februari 2015 is de volgende cursus bij ons. Daarvoor zijn nog enkele plekken beschikbaar. Je kunt je daarvoor hier inschrijven. Mocht februari niet lukken dan kun je ook nog in maart terecht. De cursus vindt dan op 28 en 29 maart plaats en inschrijven doe je via deze link. Tot dan!

1 antwoord
 1. Björn
  Björn zegt:

  Goedemorgen,

  Ik wil erg graag de CrossFit level 1 volgen en zou ook graag 21 februari beginnen. Volgens crossfit.com is dit weekend echter volgeboekt.
  ik sta momenteel al op de wachtlijst op crossfit.com voor dat weekend. mochten er mensen zijn die onverwacht niet kunnen of op een later tijdstip willen hoor ik het graag dan wil ik namelijk graag die plek op 21 en 22 februari overnemen.

  Bij voorbaat dank.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.