18 oktober 2015: Newsflash!

Challenge of the month – Oktober

30.000 minuten bottom squat hold of hanging from the bar
* Met de hele box.

Door middel van deze blogpost willen wij jullie elke zondag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de box.

Nieuws

Gisteren zijn we begonnen met het neerzetten van het rek in de nieuwe ruimte. Het was even passen en meten, maar een deel van het rek staat! Het andere deel wilde wij aan de muur bevestigen, alleen laat de muur dit helaas niet toe. Daardoor moeten wij nu twee extra palen bestellen, waardoor we dit deel dus helaas nog niet compleet kunnen bouwen, maarrrr het grootste gedeelte staat gelukkig wel. Woehoe! Thanks iedereen die hieraan geholpen heeft. Verder hangt de verlichting ook al, dus die kunnen we ook van ons lijstje afvinken. Op naar de volgende klusjes!

Zoals je misschien hebt meegekregen via een bericht op Facebook (naar aanleiding van de blogpost van maandag), willen wij op zaterdag 24 oktober in de avond een filmavond organiseren. Wij zullen dan de film van Rich Froning: The Fittest Man in History, via de beamer draaien. Ben je al een beetje meegesleurd in dit koude winterweer en wil je weer wat motivatie krijgen? Kom dan zeker met ons mee kijken! Deze atleet heeft vier!!! keer de individuele CrossFit Games gewonnen en dit jaar zelfs voor het eerst met zijn team. Bekijk de trailer hier voor alvast wat inspiratie & kom gezellig met ons kijken naar deze uitzonderlijke atleet!

Vandaag om 11:30 is het weer tijd om heerlijk weer even tot jezelf te komen tijdens Yoga. Deze les zal vandaag weer gewoon gegeven worden door Sandra. Volgende week zal de Yoga les verzet worden van zondag 25 oktober, naar zaterdag 24 oktober 13:00, omdat Sandra deze zondag andere verplichtingen heeft. Deze verandering zullen wij in het rooster verwerken en hiervoor kan je je natuurlijk gewoon inschrijven via ons systeem.


 

Agenda

24 oktober  Skill day: Pull-ups
24 oktober Movienight: Froning, The Fittest Man in History
31 oktober  19:00: Halloween WOD
7 november CrossFit Liftoff
6 december  CrossFit Invitational, Madrid


 

Wist je dat?

  • wij het nieuwe product van Pure Pharma genaamd SB3 nu ook te koop hebben?
  • er zaterdag weer een Skill day is? Dit keer gaan we weer aan onze pull-ups werken!
  • je nog maar twee weken de tijd hebt om een outfit te scoren voor Halloween?
  • Jordy zo erg te laat was dat hij wel 80 burpees moest doen?!!!
  • Femke zichzelf een bloedneus heeft gegeven met een barbell?
  • Coach Sophie het donderdag zo koud had, dat zij de overhead deur al dicht had gedaan voordat Rafal binnen was met rennen? Dat werd een extra stukje om voor hem!
  • 50 burpees sneller voorbij zijn dan je denkt?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.