17 juni 2017: Nieuw bij ons in het gebouw

Workout of the day (WOD)
“Jack”
20 min AMRAP of:
10 Push press, 52,5kg/38kg
10 Kettlebell swings, 24kg/16kg
10 Box jumps, 24”/20”

Challenge of the month – Juni
Met de hele box:
10 uur Handstand hold

Wellicht heb je het inmiddels al gezien. Timothy, één van onze leden, is zijn eigen fysiotherapie praktijk begonnen bij ons in het gebouw, genaamd Snel Herstel Fysiotherapie. Hij heeft onder andere Channa, Junior, Joyce en meerdere van onze leden behandeld om te zorgen dat zij fitter voor de dag verschijnen of om hun af te helpen van fysieke problemen.

Naast dat het fijn is dat hij bij ons in het gebouw zit beoefent hij zelf CrossFit. Daardoor kan hij beter inschatten wat de oorzaak is van je problemen en je op weg helpen met geschikte aanpassingen. Daarnaast hebben wij regelmatig contact met hem om jullie beter te kunnen helpen.

Kijk voor meer informatie op zijn website. Hij helpt je graag om weer helemaal de oude te worden terwijl je kunt blijven trainen. Hij heeft contracten met alle zorgverzekeraars waardoor je behandelingen meestal binnen de verzekering vallen. Volgende week zondag, 25 juni, om 12.00 uur is zijn officiële opening en jullie zijn allemaal uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Wij wensen Timothy veel succes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.