16 juni 2017: Trainen op vakantie 101

Workout of the day (WOD)
A.
Back squat 3-3-3-3-3

B.
“Tabata Pistols”
8 rounds for reps of:
20 sec Pistols
10 sec Rest

Challenge of the month – Juni
Met de hele box:
10 uur Handstand hold

Ieder jaar rond deze tijd schrijven wij een soort gelijke blogpost. De vakantie periode is begonnen. Sommige van jullie zijn al geweest, anderen hebben nog plannen om te gaan. Hoe dan ook, het is altijd fijn als je wat ideeën hebt over workouts die je kunt doen als je geen beschikking hebt tot een box.

Onze eerste tip is om te kijken op map.crossfit.com. Waar je ook naar toe gaat, de kans is groot dat er een box in de buurt zit. Op de website kun je een overzicht vinden van alle officiële CrossFit boxen ter wereld. Stuur de locatie waar je naar toe wilt van te voren een bericht over je plannen en je bent waarschijnlijk meer dan welkom.

Maar wat moet je nou doen als er helemaal niets in de buurt zit? Lees dan deze blogpost door die wij vorig jaar schreven over onze favoriete vakantie workouts. Je hebt er helemaal geen equipment voor nodig of alleen een springtouw.

Tot slot is er nog advies van coach Glassman, de bedenker van CrossFit. Hij schreef ooit een kort artikel genaamd “World Class Fitness in 100 words”. De befaamde tekst eindigde met de zin “regularly learn and play new sports”. Het is een onderschat onderdeel van CrossFit maar uitstekend toe te passen als je op vakantie bent.

Wat je ook kiest, het is en blijft een vakantie. Eventjes helemaal bijkomen van alle intensieve trainingen kan natuurlijk ook. Geniet ervan als je nog plannen hebt en wij kijken ernaar uit om je verhalen te horen als je terug bent.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.