17 januari 2016: Newsflash!

Challenge of the month – Januari
Met de hele box:
30.000 Push-ups

Door middel van deze blogpost willen wij jullie elke zondag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de box.

Nieuws

Vandaag is de laatste dag dat jullie je in kunnen schrijven voor een T-shirt of Hoodie. Maandag zullen wij weer een nieuwe bestelling de deur uit doen. Natuurlijk kan je je na maandag ook nog hiervoor inschrijven, alleen zal je dan weer een tijdje moeten wachten. Join the club!

Vanaf volgende week is er een wijziging in het lesrooster wat betreft OLY. De uren op maandag, woensdag en vrijdag zullen wij moeten verplaatsen van 18:30 naar 19:30 uur. Hierdoor krijgen wij een betere aansluiting van deze uren op de normale WOD uren. Verder moeten wij jullie ook mededelen dat vandaag voorlopig het laatste powerlift uur zal zijn. Dit uur wordt elke week gegeven door Jasper en hij doet dit elke week met veel plezier. Helaas moet Jasper door persoonlijke omstandigheden zijn les de komende tijd helaas laten vervallen. Vandaag zal hij de aanwezige ninja’s bij deze les vertellen waarom dit is. Als je niet aanwezig was bij deze les en hier vragen over hebt, kun je natuurlijk altijd terecht bij één van de andere coaches.

Vorige week heb ik het gehad over de European Masters Throwdown. Een aantal masters in onze box hebben zich hiervoor ingeschreven en we hebben inmiddels een datum geprikt. Op zondag 7 februari gaan de (meeste) masters de uitdaging aan om al deze kwalificatie workouts te doen. Zij kunnen vast al jullie support gebruiken, dus als je deze dag niks te doen hebt, of toch aanwezig bent in de gym, kom dan langs of blijf iets langer en moedig deze toppers aan! Zij zullen om 9:30 gaan beginnen met opwarmen en zij zullen zeker wel tot einde open gym (11:30) bezig zijn. Als er nog masters zijn die zich nog niet hebben ingeschreven… Het kan nog steeds!

Afgelopen donderdag is de inschrijving van The CrossFit Games Open van start gegaan. Veel van jullie hebben zich nu al ingeschreven, wat wij natuurlijk helemaal te gek vinden! Wij moedigen jullie allemaal aan om jullie in te schrijven. Niet twijfelen, gewoon doen! Je zal jezelf zeker verbazen van je prestaties en hoe leuk is het om met de hele community aan dit evenement mee te doen. Je kan je inschrijven via games.crossfit.com. Als je hier hulp bij nodig hebt, kan je natuurlijk altijd bij de coaches terecht. Heb je geen creditcard en kan je hierdoor de betaling niet doen, kunnen wij je ook hierbij mee helpen. Waar wacht je nog op? 3, 2, 1, GO!!!


 

Agenda

27 januari  Voedingsworkshop
30 januari  Skillday
25 februari  Bekendmaking CrossFit Games Open WOD 16.1
3 maart  Bekendmaking CrossFit Games Open WOD 16.2
10 maart  Bekendmaking CrossFit Games Open WOD 16.3
17 maart  Bekendmaking CrossFit Games Open WOD 16.4
24 maart  Bekendmaking CrossFit Games Open WOD 16.5
27-29 mei  Meridian Regionals, Madrid, Spanje
19-24 juli  The CrossFit Games, Carson, Californië


 

Wist je dat?

  • we al op de helft van de push-up challenge zijn? Nog 15.000 te gaan!
  • de locatie van de Meridian Regionals bekend zijn gemaakt? Het is dit jaar voor het eerst in Madrid! Als je de kans hebt om te gaan, boek dan zo snel mogelijk!
  • we heel snel een mobility programma voor jullie beschikbaar gaan stellen? Hou de komende blogposts in de gaten!
  • 4 x 500m roeien vies tegenvalt? Ulgh!
  • de foto’s van Roxanne en Joey op Facebook staan?
  • er vandaag weer heel wat nieuwe foto’s op de “wall of fame” komen? Sta jij er al tussen?
  • er al meer dan 20 inschrijvingen zijn voor The Open?
  • er heel wat jarige ninja’s waren deze week? Marcel Thiemann had ons lekker getrakteerd op 3 taarten (die David trouwens allemaal heeft opgegeten)!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.