15 January 2023: Workout of the day

Workout of the day
For time with a partner:
1600-m run
1200-m sandbag carry
1600-m run
*Split the runs in 200-m increments.
*Split the carry as needed.

Accessory of the week
Zie glassboard in de lounge.

Challenge van de maand
Consistency Challenge.

Gymnastics
In de aankomende vijf weken zullen we jullie tijdens de gymnastics lessen klaarstomen voor alle gymnastics bewegingen die je kan gaan tegenkomen tijdens de Open. Toes-to-bar, Handstand walk, Muscle-ups… We gaan er de komende weken voor zorgen dat je er sterker in wordt en de technieken beter leert. Ook zullen we elke zondag in deze blogpost aankondigen wat er de komende week in de gymnastics lessen behandeld gaat worden. Niet het precieze programma, maar een wat algemenere omschrijving.

Als laatst; omdat we opwerken naar de Open zullen de aankomende weken de lessen van maandag en dinsdag ook verschillend zijn. Je kan dus naar beide dagen komen mocht je dat willen. En zeg nou eerlijk… Wie wilt dat nou niet!

Gymnastics Week 3
Maandag
In deze les gaan we werken aan chest-to-bar pull-ups, wall walks en variaties van handstand walk. Voor de chest-to-bar pull-up wordt er zowel gewerkt aan strict kracht als aan volume en intensiteit.

Dinsdag
Vandaag zal in het teken staan van toes-to-bars en handstand push-ups. Zowel strict kracht als uithoudingsvermogen en volume. Kunnen deze bewegingen nog wat aandacht voor jou gebruiken, dan zal ik deze les zeker niet missen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.