14 januari 2023: Nog 33 dagen tot The 2023 CrossFit Open!

Workout of the day
3 rounds for time:
40/30 calorie row
20 deadlift, 102.5kg/70kg
10 burpee pull-ups
*Rest 1:00 between rounds.

Accessory of the week
Zie glassboard in de lounge.

Challenge van de maand.
Consistency Challenge.

Nog 33 dagen tot The 2023 CrossFit Open!
Oeoeoeoeoehhhh! In de box is al duidelijk te merken dat The 2023 CrossFit Open er weer aan komt! Inschrijven kan al geruime tijd en op dit moment hebben 68 leden zich al ingeschreven. Well done! Maar nog lang niet genoeg want we gaan natuurlijk voor ons record van meer dan 200 deelnemers. Dus sta jij nog niet ingeschreven? Doe dat dan nu via DEZE LINK!

Twijfel je nog? Laat je dan overtuigen door Sefanja. Sefanja doet dit jaar voor het 7e jaar op rij mee. Zij doet vooral mee omdat het super gezellige weekenden zijn. Daarnaast vindt ze het een mooi meetmoment om te zien waar je staat ten opzichte van voorgaande jaren en door de ‘open magic’ kan je soms ineens meer dan je had gedacht!

Tegen alle twijfelaars zegt Sefanja: ‘Niet twijfelen, gewoon doen! Alles is te schalen naar jouw niveau. Vorig jaar met 6 maanden zwanger deed ik ook alle workouts gewoon gezellig mee! De coaches helpen je om een passende schaling te vinden als de voorgeschreven RX of scaled workouts voor jou niet haalbaar zijn zodat je toch gewoon gezellig mee kan doen. Geen reden dus om niet mee te doen!’

Ben je nu overtuigd? Mooi zo! KLIK HIER om je in te schrijven!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.