15 februari 2014: Even voorstellen…

Workout of the day (WOD)
A.
Find a 2RM Clean

B.
6 min. AMRAP of:
20 Front squats, 85kg/60kg
20 Sit-ups
20 Kettlebell Swings, 24kg/16kg
20 Push-ups

Challenge of the week – week 7
2 min AMRAP of:
Wallball shots, 20lbs/14lbs

Sinds vorige week donderdag is er iets veranderd op onze website. De recepten zijn vervangen door de rubriek “NO SH#T Thursday Meal” en worden geschreven door Mandy, één van onze geweldige leden met een passie voor koken. Elke week schrijft zij een heerlijk recept die jullie gaat helpen om nog gezonder en fitter te worden. Een kleine introductie van onze nieuwe schrijfster leek ons wel gepast en daarom lezen jullie vandaag meer over de persoon die alles weet over lekker eten.

Langer dan een jaar is Mandy inmiddels bezig met CrossFit. Op aanraden van Romano, haar vriend, begon zij met de on-ramp en sindsdien is CrossFit niet meer uit haar leven weg te denken. Naast het trainen kan ze vooral genieten van haar dochter, het uitproberen van nieuwe recepten, taarten bakken of werken in haar moestuin die zij samen met haar schoonmoeder onderhoud. Regelmatig heeft zij vrienden of familie over de vloer om één van haar heerlijke gerechten uit te proberen.

Door te starten met het paleo dieet ging er een hele nieuwe wereld voor haar open. De resultaten van het gezonder eten kwamen snel, maar net als veel andere mensen kwam zij erachter dat het soms moeilijk is om af te blijven wisselen. Mandy dook de keuken in en begon er helemaal op los te experimenteren. Ze heeft inmiddels aardig wat ervaring met het volgen van de paleo  levensstijl en kijkt er naar uit om meer recepten met jullie te delen.

Kijk de komende weken uit naar meer “NO SH#T Thursday Meals” waarbij je in een handomdraai een voedzame maaltijd op tafel zet. Heb je vragen voor Mandy? Reageer dan op één van haar blogposts en zij zorgt ervoor dat je snel een antwoord krijgt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.