13 juli 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 29
Max height box jump (aantal cm’s is score)

Zoals we in onze vorige weekoverzicht hadden gezegd werd het een pittige week, vol benchmarks en leuke workouts! Vooral toen de “werkweek” door midden werd gehakt werd er een girl-named workout gedaan die niet snel werd vergeten. “Angie” had flink zijn sporen achtergelaten. Jullie lieten je er in ieder geval niet door uit het veld slaan en bleven de dagen daarop nog steeds keihard werken. Zelfs met behoorlijk wat spierpijn kwamen jullie vrijdag om “Karen” te overwinnen en we zijn super trots op alle prestaties!! We hebben veel PR’s gesneuveld zien worden (tot 7 minuten op Angie) maar ook mentale barrières gebroken zien worden (verrekte wall balls!!). Keep up the good work!!Verder hadden we natuurlijk Community Saturday. Het was er eentje wat in teams van drie moest worden uitgevoerd. Rope climbs, thrusters, power cleans en rennen kwamen aan de beurt tijdens deze zaterdag en ook hier hebben jullie weer keihard gewerkt.

Iedereen heeft flink wat rust verdiend en maak daar ook gebruik van want aankomende week staan jullie weer leuke workouts te wachten!

Als laatst hadden we natuurlijk ook weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om met gestrekte armen zo lang mogelijk in de ringen te blijven. Het was spannend tussen 3 mannen maar uiteindelijk wist Morris het langst vol te houden. 1 minuut en 44 seconden! Bij de dames was het ook spannend maar hier wist Brenda de K. het net wat langer te volbrengen en daardoor deze challenge te winnen. Ze hield het maar liefst 1 minuut en 1 seconde vol!

Challenge of the week - #28

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Dit keer is het de bedoeling om uit stil staande positie met 2 voeten tegelijkertijd zo hoog mogelijk te springen. Wat is jou max height box jump?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • de nieuwe en eerste On Ramp cyclus is afgelopen? Geef de nieuwe gezichten een high five als je ze in de box ziet!
  • Joyce 2 dagen les heeft gegeven?
  • er steeds meer nieuwe events bekend worden gemaakt voor de CrossFit Games? Het begint over 12 dagen!
  • de Lowlands Throwdown Qualifier vol zit bij ons? We zullen binnenkort weer nieuwe plekken beschikbaar stellen, houd het in de gaten!
  • je voor donderdag beter je lange sokken mee kunt nemen?
  • het opeens heel rustig was in de box dinsdag? Een plotselinge file door olie op het wegdek gooide voor velen roet in het eten.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.