13 april 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 16
As long as possible of:
Hang hold (score = aantal seconden)

Alle rust is onderhand weer teruggekeerd in de box en je ziet dat er alleen maar aan 1 ding wordt gedacht of over gesproken. De workout of the day! En daar zijn er weer behoorlijke pittige van teruggekomen de afgelopen week. Dit keer was “Tabata Something Else” die flink werd gewaardeerd. Maar ook de chipper met muscle-ups vonden velen een leuke workout om te doen!

Verder hadden we gisteren natuurlijk ook weer “Community Saturday”! De meesten hadden flink wat spierpijn opgelopen na vorige week en daardoor kon je behoorlijk wat gespannen gezichten zien toen iedereen had gelezen op het whiteboard wat de workout was. In teams van twee gingen de atleten aan de slag om “Murph” te volbrengen. Een pittige hero WOD waar voordat hier aan begonnen werd eerst een leuke warming-up werd gedaan.

In twee grote teams gingen deze tegen elkaar strijden met een potje “CrossFit Baseball” waar kort hierna de timer gestart werd en de eerste groepen mochten beginnen met “Team Murph”. Iedereen heeft het weer super gedaan en kunnen nu al niet wachten op volgende week! Ben jij er dan ook weer bij?

Als laatst hadden we natuurlijk ook nog de challenge of the week! Deze week was het de bedoeling om in 2 minuten zo vaak mogelijk heen en weer te rennen. Een shuttle sprint van 10m! Het was bij de mannen behoorlijk spannend maar uiteindelijk wist coach Wesley op het nippertje Mo nog te verslaan door 41 keer heen en weer te rennen. Bij de dames was het Claudia die dit 34 keer wist te doen in 2 minuten. Good job everybody!!

Challenge of the Week - #15

De volgende challenge is een behoorlijke grip tester! Hoelang kun jij blijven hangen aan het rek?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • veel mensen hun oude 1RM deadlift hadden omgezet in een 5RM?
  • Mo hooghouden heel serieus neemt?
  • Bart onze vriend van Reebok CrossFit FSF met ons meedoet bij de Ultimate City Challenge?
  • Koen “Pukie” heeft ontmoet tijdens “Team Murph”?
  • coach Wesley zijn eerste lezing mocht geven dit weekend tijdens zijn Level 1? Alle info over de presses werd haarfijn uitgelegd!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.