11 april 2015: Vijf redenen om naar de Meridian Regionals te gaan

Workout of the day (WOD)
For time:
150 Wallball shots, 20lbs/14lbs
100 Chest-to-bar pull-ups
50 Ring dips
25 Rope climbs

Challenge of the week – week 15
For time:
100 Air squats

De eerste fase van de CrossFit Games zit er op. Eind februari werd er gestart met de eerste workout van de CrossFit Games Open en na vijf loodzware weken zijn de fitste atleten van elke regio gevonden. In de volgende fase van de competitie, de Regionals, wordt er gestreden voor een ticket naar de finales in Carson, Californië. De Europese regio is samengevoegd met Afrika en heet vanaf nu de Meridian Regionals. Alhoewel dat enorm exotisch klinkt wordt het gewoon net als de voorgaande jaren georganiseerd in Kopenhagen. Ondanks dat er niemand van onze box zich heeft gekwalificeerd zijn er toch nog genoeg redenen om een tripje naar Denemarken te plannen. Een aantal leden hebben hun tickets al geboekt en kunnen niet wachten tot het eind mei is. Als je nog niet overtuigd bent om te gaan klik dan op “lees meer”. Daar vindt je onze vijf redenen om ook te komen. Welke missen wij nog?

1. Aanschouw de fitste mensen op aarde
Wil jij CrossFit Games atleten als Annie Thorsdottir, Kristin Holte, Bjork Odinsdottir, Jonne Koski en Lukas Högberg live aanschouwen? Of wil je kijken hoe de toppers uit de Benelux het doen zoals Team Dutch en Carmen Bosmans? Zij en nog veel andere fitte atleten zijn in het weekend aanwezig. Je kunt de strijd om de felbegeerde tickets voor de CrossFit Games van dichtbij meemaken en wie weet kun je nog een foto scoren met je favoriete atleet.

2. Plunder de diverse stands met t-shirts, supplementen en equipment
Neem niet alleen je trainingskleding mee maar laat wat ruimte in je koffer voor alle nieuw spullen die je kunt scoren. Op het evenement zijn ieder jaar diverse stands van de beste fitness merken. Purepharma, Progenex, Rogue Fitness, Reebok en nog vele anderen zijn allemaal aanwezig. Wil jij bijvoorbeeld een Abmat, een springtouw of een nieuw paar nano’s dan is dit de ideale kans om je slag te slaan. Zet je vakantie geld maar alvast op zij!

3. Een flinke boost voor je eigen training
Het bereiken van de Regionals is voor veel atleten een grote droom. Een groot aantal zal zich echter nooit kwalificeren voor deze fase van de competitie. Toch heeft de sfeer in Kopenhagen er elk jaar voor gezorgd dat wij weer vol motivatie en inspiratie terug naar Nederland kwamen. Als je van dichtbij meemaakt hoe diep de atleten gaan dan doet dat iets met je. Je wilt in je eigen training er ook weer een stapje bovenop doen. Met de Lowlands Throwdown kwalificaties over een paar maanden kan die extra energie je wel eens goed doen.

4. Wees onderdeel van de internationale CrossFit community
Het is natuurlijk ontzettend leuk dat er een groot aantal mensen van Reebok CrossFit Almere richting Denemarken gaan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Maar wat de Regionals echt bijzonder maakt is dat je mensen ontmoet uit heel Europa. Vanuit alle hoeken van ons continent reizen er supporters naar het evenement toe. Door het samenvoegen van Europa en Afrika wordt de competitie nog internationaler.

5. De tijd van je leven
Aanwezig zijn bij de Regionals is iets speciaals wat je niet snel zult vergeten. Het feit dat je omringd wordt door duizenden andere CrossFit fanatiekelingen zorgt ervoor dat je jezelf geen moment verveeld. Kijken naar de workouts, het meedoen aan challenges, feesten tijdens de after party of mensen kijken op de tribune. Er is voor iedereen wel wat te beleven. Wacht niet langer en boek je tickets. Voor meer informatie kun je kijken op games.crossfit.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.