10 oktober 2016: Members Spotlight – David

Workout of the day (WOD)
Snatch 3-3-3-3-3
Back squat 5-5-5

Challenge of the month – Oktober
Met de hele box:
Zoveel mogelijk meters sandbag carry

Ik weet nog goed toen ik met David één-op-één zijn beginnerslessen deed. Hij was gretig om de bewegingen te leren en wilde alles graag zo goed mogelijk uitvoeren. Dat is nog steeds zo. Inmiddels traint David al wat jaren bij ons en is zijn fitheid enorm vooruit gegaan. Lichaamsgewicht oefeningen liggen hem meer maar steeds vaker zie je David ook bovenaan staan op het leaderboard als er zware gewichten worden getild. Naast dat hij behoorlijk fit is, is het ook een fantastische gozer. Wij zijn blij dat je onderdeel van de community. Als je hem beter wilt leren kennen kun je op “lees meer” klikken om zijn antwoorden te zien op onze vragen. 

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik werk in de logistiek als allround medewerker. Een soort van duizendpoot.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben in Veszprem, Hongarije geboren. Het is een kleine stad in Hongarije, vlakbij het Balatonmeer.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik woon momenteel samen met een vriendin van mij Emi en met Maura, mijn lieve vriendinnetje, in Waterwijk. Oh ja, en wij hebben af en toe een labrador, James (de hond van Maura) . Hij logeert ’s in het weekend bij ons.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Ik heb geen sportverleden, ik heb nooit serieus een sport beoefend. Op de basisschool deden wij wel competities tegen andere scholen met voetbal, basketbal en atletiek. In dat laatste was ik wel goed, vooral in de onderdelen korte en lange afstand rennen, hoogspringen, kogelstoten en verspringen. Verder was ik ooit eens 2x een paar maanden lid van een sportschool.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Ik wilde beginnen met trainen. Was een sportschool aan het zoeken in de buurt met meer vrijheid en uitdaging. De oude locatie van RCFA was dichtstbij mij. Eigenlijk daar heb ik gevonden wat ik onbewust zocht.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Bijna alles eigenlijk. Misschien iets meer van gymnastiek en overhead bewegingen.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Roeien, assault bike, wallballs.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Drum & Bass vind ik de meest bijpassende muziek qua intensiteit van CrossFit.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Ik heb geen andere hobby’s. Eerlijk gezegd ik ben best lui. Hou wel van thuis zijn.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Alles waar suiker inzit of zoet.
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Lief.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  M.V. <3!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.