1 mei 2017: PR’s van de maand april en resultaten challenge of the month


Workout of the day (WOD)
For time:
1000m Row
50 Thrusters, 20kg/15kg
30 Pull-ups
500m Row
25 Thrusters, 20kg/15kg
15 Pull-ups
250m Row
15 Thrusters, 20kg/15kg
10 Pull-ups

Challenge of the month – Mei
Met de hele box:
50.000 Push-ups

In april zaten er geen kikkers in jullie bil. Wat er wel in jullie zat was meer kracht. De ene na de andere lift werd namelijk verbeterd. Wij zagen verbetering op jullie back squat, front squat, bench press, cleans en snatches.

Dat was niet alles. Sommige, zoals Kees, wisten voor het eerst een bar muscle-up en ring muscle-up te doen. Het is net alsof een goed uitgedacht CrossFit programma, een top community en kick ass coaches je helpen om fitter te worden. Dat wisten jullie natuurlijk al lang. Hieronder zie je een foto met alle persoonlijke records die op het whiteboard stonden.

Met een blogpost probeerde ik jullie nog te motiveren om ons doel om 1500km te rennen te behalen. Samen met al het rennen in de workouts deze maand was het toch niet genoeg. Voor straf herhalen wij daarom de challenge van vorige maand en komt er nog meer rennen op het programma.

Grapje! Deze maand gaan wij ons richten op de push-up. Waarom? Dat heeft alles te maken met een hele speciale workout aan het einde van deze maand. Morgen lees je daar meer over op onze blog. Wat zou het zijn?

IMG_7570

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.