4 mei 2017: NO SH#T Thursday Meal – Fishie Fishie
Workout of the day (WOD)
“Dumbbell DT”
5 rounds for time of:
12 Deadlifts, 22,5kg/15kg
9 Hang power cleans, 22,5kg/15kg
6 Push jerks, 22,5kg/15kg
Challenge of the month – Mei
Met de hele box:
50.000 Push-ups
Meal prep time! Vandaag weer eens een recept van Paleo Nick voor jullie. Hij heeft mega handige recepten en ideeën op zijn website die je kan gebruiken om te bedenken wat je nu weer wilt gaan eten. Meal proppen scheelt heel veel tijd doordeweeks en kan je helpen om de hele week gezonder te eten. Hier een recept voor jullie waarmee je weer vijf dagen voort kan!
Benodigdheden:
- 1000gr kabeljauw
- peper en knoflookpoeder
- 2-3 grote zoete aardappelen
Voor de uien:
- 1 rode ui, in reepjes
- 1 cup appel cider azijn
- 1 groene peper
- verse koriander
Bereiding:
- Kook de zoete aardappelen in zijn geheel tot je ze makkelijk kan doorprikken. Ongeveer 10-15 minuten.
- Verwarm een grote koekenpan op gemiddeld-hoog vuur en voeg wat olijfolie toe. Kruid de bovenkant van de kabeljauw met peper en knoflookpoeder en leg de gekruide kant in de pan. Kruid dan de andere kant ook. Bak ze voor 4-5 minuten.
- Snijd de zoete aardappel in de lengte doormidden, zodat je 6 stukken hebt.
- Draai ondertussen de vis om en bak de andere kant nog voor 1-2 minuten en doe het vuur dan omlaag.
- Doe in een grote kom de ui, appel cider azijn en peper. Mix dit door elkaar en zet even aan de kant.
- Verdeel dit alles vervolgens over vijf bakjes en huppa, eten voor vijf dagen!
- Enjoy!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!