26 maart 2015: NO SH#T Thursday Meal – Garnalen met zout en peper
Workout of the day (WOD)
“Nate”
20 min AMRAP of:
2 Muscle-ups
4 Handstand push-ups
8 Kettlebell swings, 32kg/24kg
Scaling:
“Cindy”
20 min AMRAP of:
5 Pull-ups
10 Push-ups
15 Squats
Challenge of the week – week 13
Max overhead hold, 40kg/30kg
(score is aantal seconden)
Vis is niet alleen ontzettend goed voor je maar kan daarnaast ook verrukkelijk zijn. Garnalen zijn voor sommigen een echte lekkernij, terwijl anderen ze niet kunnen uitstaan. Als je bij de eerste groep hoort dan gaat het recept van vandaag je erg bevallen. Ik vond het zelf erg makkelijk om klaar te maken en het kostte weinig tijd om op tafel te zetten. Een beetje peper, zout en knoflook doet wonderen. Ik zeg: eetsmakkelijk!
Benodigdheden:
- 500gram schoongemaakte garnalen
- 1 eetlepel olijfolie
- 4 teentjes knoflook, fijngesneden of geperst
- 2 theelepels zout
- 2 theelepels peper
Bereiding:
- Verwarm een koekenpan op een middelhoogvuur.
- Voeg de olijfolie toe en laat het in ongeveer 30 seconden goed warm worden.
- Voeg de garnalen toe aan de pan en mix ze goed met de olijfolie.
- Voeg de knoflook, zout en peper toe aan de pan en mix alles wederom goed.
- Zodra de garnalen gaar zijn kun je ze serveren.
- Enjoy!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!