9 november 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 46
2 min AMRAP of:
Plate ground to overhead, 20kg/15kg

Het was weer een pittige week in de box en het begon allemaal met voor velen (en wij zijn het daar zeker mee eens) de meest pittige maar ook originele birthday workout ooit! “Joyce” was maandag jarig en dat hebben we allemaal geweten. Een combinatie van power snatches, hoge box jumps en dan ook nog eens een boel burpees elke 3 minuten zorgde voor een hele zware training. Verder werd er weer een zware deadlift getest en konden jullie bijna aan het einde van de week een behoorlijk aantal kettlebell snatches uitvoeren. Als laatst hadden we een “benchmark” namelijk “G.I. Jane”. Zo snel mogelijk 100 burpee pull-ups voltooien was nog een behoorlijk zware opgaven.

Verder hadden we gisteren weer Community Saturday en kwam er een grote groep om flink zwaar te tillen. “CrossFit Total II” stond namelijk op het programma en dat hield in dat je voor 3 bewegingen je “one rep max” mocht gaan opzoeken. De Clean, Bench press en Overhead squat waren de 3 welke getest ging worden. Velen van jullie hadden een goede dag en haalden PR na PR! Super gedaan en gewerkt iedereen.

Als laatst hadden we natuurlijk weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zo snel mogelijk 100 sit-ups uit te voeren. Het werd uiteindelijk een behoorlijke lijst maar ook deze week zijn er weer 2 winnaars. Bij de mannen was het Morris die dit in 2 minuut 18 wist te doen! Bij de vrouwen was het Claudia die daar nipt achter bleef en het in 2 minuut 22 wist te doen. Great job!!

Challenge of the week - #45

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoe vaak kun jij een schijf vanaf de grond tot boven je hoofd brengen in 2 minuten?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Frank zijn kop kan stoten tijdens een muscle-up?
  • Giovanni van de Kids zijn eerste box jump heeft gedaan? Super!!
  • er flink geklust is in de box dit weekend?
  • coach Channa zich gekwalificeerd heeft voor de German Throwdown?
  • we bezoek hebben gekregen van een box eigenaar uit Curaçao? CrossFit 5 triple 9!
  • vanavond laat de CrossFit Invitationals te volgen is? Check games.crossfit.com voor de stream!
  • Morris dit weekend zijn Level 1 doet in Driebergen?
  • coach Wesley binnenkort zijn diploma gaat krijgen?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.