9 maart 2014: Weekoverzicht

Workout of the day (WOD)
Techniek dag
* Vrije keuze om aan een techniek of skill te werken

Challenge of the week – week 11
2 min. AMRAP of:
Walking lunges

We begonnen de week goed met meteen weer een benchmark workout. “Helen” stond te wachten op de maandag en ondanks dat het veel leek op “Eva” de week ervoor zag je dat het korte en intensieve toch nog voor de nodige opschudding zorgde! Op de vrijdag hadden we een leuke team workout namelijk “Team Filthy Fifty” om jullie allemaal lekker het weekend in te laten gaan.

Maar ook nu was de CrossFit Games Open het onderwerp van de week. We konden zien dat het nu zelfs meer leefde dan de week ervoor omdat iedereen zijn/haar eerste Open workout achter de rug had. Ook deze week was het er één waar flink over gepraat werd. Overhead squats en chest-to-bar pull-ups. Voor velen een grote uitdaging!

Ook hier hebben jullie je weer niet laten kennen en zijn jullie allemaal de uitdaging aangegaan om zoveel mogelijk herhalingen te halen. We zijn weer trots op jullie en lees voor een uitgebreidere samenvatting vooral de blogpost van morgen.

Verder hebben we natuurlijk ook nog de challenge of the week! Dit keer was het de bedoeling om een stang op te pakken (heren: 85kg, dames 60kg) en deze zolang mogelijk vast te houden. Bij de heren hebben we een winnaar die nog niet eerder een challenge of the week wist te winnen maar bekend staat als een vechter en doorbijter! Kortom een perfecte challenge om de winst mee naar huis te nemen. Robert wist het namelijk 2 minuten en 31 seconden vol te houden. Bij de dames is het iemand die stap voor stap weer op de weg terug is van een blessure en deze challenge maar al te graag meedeed. Adriënne wist dit dan ook overtuigend te winnen door het 3 minuten en 2 seconden vol te houden. Goed gedaan weer allemaal!

Challenge of the week - #10

De volgende challenge staat alweer klaar. Hoeveel lunges kun jij doen in 2 minuten?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Een hoop mensen last hebben van hun kuiten door hun eerste double unders vorig weekend?
  • er een hoop kids zaterdag ochtend van de partij waren ondanks het vroege uur?
  • Rosalie er gezellig was woensdag vanuit het Zuiden?
  • Er een hoop toppers van de box meededen aan de mudmasters? Goed gedaan Jasper, Guido, Mike, Fenja, Ronald en Larissa!/li>
  • Leon zaterdag ondanks dat hij ziek was de Open WOD heeft gedaan?
  • Jelmer na ruim een jaar weer terug is? We hebben hem gemist!
  • Mo 14.2 in Casablanca heeft gedaan of nog gaat doen?
  • Guido super veel heeft gehad aan de resultaten van de enquete in de box vorige week? Hopelijk heeft hij snel zijn diploma!
  • Wij nieuwe whiteboards hebben? Eindelijk ruimte voor alle scores!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.