9 februari 2018: Wordt een meal prep ninja

Workout of the day (WOD)
For time:
50 Double-unders
2 Burpee bar muscle-ups
50 Double-unders
4 Burpee bar muscle-ups
50 Double-unders
6 Burpee bar muscle-ups
50 Double-unders
8 Burpee bar muscle-ups
50 Double-unders
10 Burpee bar muscle-ups

Challenge of the month – Februari
Met de hele box:
Zoveel mogelijk deelnemers aan de CrossFit Games Open

Moeite om gezond te eten vanwege een drukke levensstijl? Dan is het van te voren voorbereiden van je maaltijden cruciaal. Bij het zogeheten “meal preppen” maak je een grote batch met maaltijden klaar die je in de aankomende dagen kunt eten. Je staat dan wat langer in de keuken maar hoeft de dagen daarna alleen maar je bakje uit de koelkast of vriezer te halen.

Het principe is simpel maar de uitvoering kan soms lastig zijn. Wat ga je eten? Wat zijn de juiste hoeveelheden koolhydraten, eiwitten en vetten? Hoe maak je het eten naast gezond ook lekker? Niemand kan je daar beter bij helpen dan chef Nick Massie aka Paleonick. Onderstaand filmpje is een goed voorbeeld van één van zijn gerechten.

Op zaterdag 16 juni is er bij ons in de box een seminar van Nick. Hij komt dan de CrossFit Workshop: Culinary Ninja geven. Tijdens deze seminar ga je samen met Nick in de keuken staan en leer je hands-on hoe je de beste, gezonde maaltijden meal prept die er bestaan. Wacht niet langer en geef je vandaag nog op via deze link

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.