9 december 2017: Maak je klaar voor de Open

Workout of the day (WOD)
Find a 3RM Back squat

For time:
15 Back squats, 110kg/75kg
15m Handstand walk
12 Back squats, 110kg/75kg
15m Handstand walk
9 Back squats, 110kg/75kg
15m Handstand walk

Challenge of the month – December
Burpee challenge – zie whiteboard in de box

De Open, de grootste CrossFit competitie en de eerste stap van de CrossFit Games, is nog minder dan drie maanden van ons verwijderd. Vorig jaar deden er meer dan 130 mensen mee van onze box. Dit jaar gaan wij weer ons best doen om dit aantal te evenaren.

Je hebt in februari de kans om je optimaal voor te bereiden op wat er komen gaat. In onze box hosten wij namelijk voor het eerst de CrossFit Gymnastics Course. Je gaat tijdens de tweedaagse cursus helemaal op in alles wat met gymnastics te maken heeft. Handstand push-ups, muscle-ups, pull-ups, het kom allemaal aanbod. Wat je zeker weet is dat je na de cursus weggaat als een betere atleet met een betere controle over je eigen lichaam.

Wat deze editie extra leuk maakt is dat Joyce zal assisteren tijdens de cursus. Zet zaterdag 3 en zondag 4 februari maar alvast in je agenda. Om mee te doen hoef je niet in het bezit te zijn van je CrossFit Level 1. Registeren kan je doen via deze link. De kosten zijn $645,- per persoon. Heb je nog vragen? Laat het dan weten aan Joyce!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.