8 mei 2017: I Do!

Workout of the day (WOD)
“Channa & Wesley’s Wedding WOD”
20 rounds for time of:
8 Handstand push-ups
5 Power cleans, 85kg/60kg

Buy-out:
2017m Row
*In teams van twee. I go, you go.

Challenge of the month – Mei
Met de hele box:
50.000 Push-ups

Vandaag, zes jaar geleden, werden Channa en Wesley officieel een stel. Tijdens een avondje stappen had Wesley al de hele avond een oogje op Channa en zij eigenlijk ook wel stiekem op hem, maar pas toen de lichten aan gingen durfde Wesley op haar af te stappen. Na wat gekletst te hebben sprongen er al wat vonkjes over en besloten ze om telefoonnummers uit te wisselen. De volgende dag nodigde Channa hem uit om naar het strand te komen samen met Junior. Na een gezellige middag gingen ze weer ieder hun eigen weg, maar dat duurde niet lang, want in de avond kreeg Wesley alweer een berichtje of hij bij Channa thuis langs wilde komen. Dat aanbod kon hij natuurlijk niet weigeren en maargoed ook, want sinds dat moment zijn ze nooit meer van elkaars zijde afgeweken.

Vandaag, zes jaar verder, gelukkiger dan ooit, gaan zij trouwen. Hoe dat is gegaan is trouwens ook nog wel een te mooi verhaal om te laten liggen. Dus voor degene die het verhaal van het huwelijksaanzoek nog niet kennen, lees vooral verder.

Vorig jaar zijn wij met z’n vieren op vakantie geweest naar Los Angeles. Drie weken heerlijk genieten en voor de eerste keer naar de CrossFit Games. Dat werd dus een spannende, relaxte vakantie. Spannend, omdat we voor het eerst naar de CF Games gingen, Junior nog nooit naar Amerika was geweest, en omdat wij, Junior en Joyce, wisten dat Wesley het plan had om Channa ten huwelijk te vragen. Wanneer dat precies zou gebeuren wisten we allemaal niet, maar het zou in ieder geval op een mooi moment en een mooie plek plaatsvinden. Dat laatste verliep iets anders. Het was de eerste ochtend van onze vakantie, we gingen lekker vroeg trainen want dan was het nog niet zo warm. Joyce stond onder de douche, Junior was op weg naar de douche en Channa en Wesley waren in hun slaapkamer. Channa had haar koffer al uitgepakt en dacht toen laat ik Wesley zijn koffer ook maar uitpakken, want zelf doet ie het niet. Ze pakt wat dingen uit zijn koffer, niks aan de hand, tot ze een handdoek eruit pakte en er iets heel zwaars op haar teen viel. “*&@#$% AUW, WAT IS DIT NOU WEER!” En toen zag ze het meteen… Wesley pakte snel het doosje van de grond, gezien had ze het toch al, dus hij ging direct op zijn knieën, butt naked, en vroeg of zij met hem wilde trouwen. Channa’s boosheid van de pijn in haar teen werden meteen tranen van geluk en zij zei natuurlijk meteen volmondig JA! Joyce, nog onder de douche, vroeg wat er in hemelsnaam allemaal gebeurde, tot Channa haar ring liet zien. “OW NEEE, HOE IS DIT GEBEURD!!!” Hahaha! Het is niet helemaal gegaan volgens Wesley zijn plan, maar het had eigenlijk niet op een betere manier kunnen gebeuren.

Wij wensen Channa & Wesley al het geluk en liefde van de wereld toe. Jullie verdienen het allerbeste. We love you!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.