8 juni 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 24
2 min. AMRAP of:
Box jump overs, 24″/20″

De afgelopen week was het er één waar de Overhead squat flink getest werd. Deze beweging vraagt nogal behoorlijk wat van de tien fysieke eigenschappen van fitness en dat betekent een mooie uitdaging om te zien hoe deze je afgaat.  Allereerst kon je zien hoe zwaar je kon gaan op deze lift en afgelopen vrijdag was het een mooie test op kracht en uithoudingsvermogen. In beiden gevallen kunnen wij in ieder geval zeggen dat jullie grote stappen maken en we behoorlijk vooruitgang zien bij een ieder van jullie!Naast dat er behoorlijk wat Overhead squats werden uitgevoerd hadden jullie natuurlijk ook andere taken wat uitgevoerd moest worden. Waarin onder andere weighted ring dips, runs & deadlifts maar natuurlijk ook 2-for-1 wall ball shots in de birthday workout van Channa op dinsdag. Indien je dit ontgaan is, coach Channa was afgelopen dinsdag jarig en daar hoorde natuurlijk een birthday WOD bij! Het was eigenlijk een B-day workout in vermomming voor de uiteindelijke grote verrassing gisteren.

Normaal gesproken hebben we natuurlijk Community Saturday, maar gisteren ging dit iets anders want Wesley had een surprise party georganiseerd waaronder de verrassing dat hij dit weekend gewoon thuis was! Een grote groep had zich achter de box verzameld om vlak voor het begin van “Community Saturday” haar te verrassen en al zingend naar haar toe te komen. Compleet verrast en overrompeld kwam er ook nog eens bij dat coach Junior de oorspronkelijke workout van het bord af had geveegd en “Channa 23.2” opschreef. Een team workout met deadlifts, rope climbs, burpees, box jumps en een barbell run zorgde voor veel gezelligheid. Als afsluiter ging de barbecue ook aan en bleef een grote groep hangen voor een lekker hapje en drankje!

Een super geslaagde dag en de community liet nogmaals weer zien hoe top jullie zijn!

Als laatst niet te vergeten hadden we natuurlijk de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zo veel mogelijk hand release push-ups te behalen in 2 minuten. Bij de mannen was Leroy ‘koning push-up’ met 55 herhalingen de grote winnaar en bij de dames was het Dee met maar liefst 31 herhalingen. Good job everybody!!

Challenge of the week - #23

De volgende uitdaging staat alweer klaar en dit keer is het de bedoeling om zoveel mogelijk box jump overs te vergaren in 2 minuten. Hoeveel kun jij er behalen?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Stefan zijn broek scheurde tijdens Overhead squats? Hij ging in ieder geval diep genoeg.
  • Leroy zijn eerste aanhouding heeft gedaan in de box? Erik S. had namelijk een belt vernielt.
  • Erik en Ilse papa en mama zijn geworden van een jongetje genaamd Kemen? Gefeliciteerd!!
  • er weer PurePharma op voorraad is?
  • je volgende week kunt inschrijven voor de Lowlands Throwdown 2014?
  • de T-shirts de deur uit vliegen? Heb jij er al één gescoord? Op = op
  • wij maandag 2e pinksterdag gewoon open zijn?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.