8 februari 2015: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 7
For time:
100 AbMat Sit-ups

Voordat je het weet is de week alweer voorbij. Het vliegt voorbij, maar we gaan nog niet verder voordat we natuurlijk de wekelijkse samenvatting hebben doorgelezen. Lees vooral verder wat voor leuks we afgelopen week hebben gedaan en wat de laatste weetjes zijn vanuit de box!

De week werd goed begonnen op maandag met een behoorlijke pittige workout voor de benen. Eerst moest er duizend meter geroeid worden voordat je aan eenentwintig, vijftien en negen herhalingen mocht beginnen van thrusters en box jumps. Op dinsdag kregen jullie een 12 minuten AMRAP voorgeschoteld met daarin drie bewegingen. Zware push presses gevolgd door kettlebell swings en de overheerlijke burpees.

Op woensdag stond het in het teken van de snatch. Eerst een krachtonderdeel met de hang squat snatch waar je voor 2 herhalingen zo zwaar mogelijk mocht opwerken. Daarna een “hero” workout genaamd: “Randy” met een heleboel power snatches. Vijfenzeventig om precies te zijn!

Donderdag was het waarschijnlijk de leukste workout voor velen van de afgelopen week namelijk: rennen. Een aantal afstanden (zestienhonderd, twaalfhonderd, achthonderd en vierhonderd) werden afgewisseld met rust. Een pittige interval workout waar uiteindelijk je totale tijd inclusief rust werd genoteerd. Op de laatste dag van de werkweek hadden we een tien minuten AMRAP. Daarin was het de combinatie met power cleans en de lastige bewegingen zoals de pistol en de handstand push-up.

Verder hadden we op zaterdag weer Community Saturday. Een workout in teams van twee met drie verschillende dames achter elkaar in twintig minuten, en als je zelfs nog tijd over had mocht je proberen om zoveel mogelijk bar-facing burpees te behalen. De dames waren niet de minste, want zo kwamen “Karen”,  “Annie” en “Fran” langs. Ondanks dat iedereen weer behoorlijk stuk ging was het een leuke workout en zat de sfeer er weer goed in! Ben jij er volgende week ook weer bij?

Als laatst hadden we natuurlijk weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zoveel mogelijk double-unders te volbrengen in twee minuten. Bij de mannen was het double-under ninja Robbin die de challenge wist te winnen door maar liefst honderdzesentachtig herhalingen te doen. Bij de vrouwen hebben we helaas geen naam op kunnen schrijven. Hopelijk kunnen we daar volgende week meer namen van opschrijven!

Challenge of the week - #6

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoe snel kun jij 100 AbMat Sit-ups uitvoeren?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Bayram heel goed freestyle kan touwtje springen? Hij gaat zelfs een rondje om het rek!
  • onze grote vrienden Dominique en Laura uit Duitsland op bezoek waren?
  • afgelopen week weer een groep beginners zijn begonnen aan hun CrossFit avontuur?
  • duizend meter roeien als begin van een workout behoorlijk vies tegen valt?
  • Jesse lekker een maand op vakantie gaat naar India? Veel plezier en geniet ervan!
  • na half tien vrijdagochtend een hele hoop mensen hun eerste bar muscle-up deden? Nice job!
  • we weer een Level 1 Trainer Course krijgen in April?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.