8 april 2017: Gymnastics Workshop!

Workout of the day (WOD)
5 rounds for time of:
40 Double-unders
30 Box jumps, 24”/20”
20 Kettlebell swings, 24kg/16kg

Challenge of the month – April
Met de hele box:
1.500.000m Run

Als jij een grote Gymnastic fan bent, lees dan vooral verder! Sinds januari bieden wij Gymnastic lessen aan in de box en deze zijn elke week een groot succes. We draaien 3 uur per week en er is elke les plek voor 12 mensen. Overal is te merken dat jullie dit veel te weinig vinden en dat jullie heel graag aan jullie Struggle-Ups en Toes-To-Air willen werken. Om deze reden geven wij op 23 en 30 april een 4 uur durende Gymnastic workshop. Deze zal gegeven worden van 13:00-17:00 en zal €50 kosten.

Op 23 april zal de workshop voor beginners zijn. Wij nemen deze dag de gehele basis door. Hierbij moet je denken aan Hollow/Arch body rocks, Beat swings, Pull-ups, Toes-to-bars, Handstands, Push-ups en Ring dips.

Op 30 april zal de workshop voor gevorderden zijn. Kan jij al een losstaande handstand, meerdere pull-ups, ring dips, push-ups, toes-to-bars en een (bijna) muscle-up? Dan is deze dag misschien meer voor jou geschikt. In deze workshop nemen we namelijk de meer uitdagende/technische Gymnastics bewegingen door. Zoals de freestanding handstand push-up, handstand walks, bar/ring muscle-ups, pull-overs, skin the cats, front/back levers en misschien wel een iron cross.

Lijkt het jouw leuk om één van deze workshops bij te wonen? Geef je dan snel op, want er is ook nu maar plek voor 12 mensen per workshop, zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht kan krijgen. Je kan je inschrijven door een mail te sturen naar info@reebokcrossfitalmere.nl met als onderwerp “Inschrijving Gymnastics workshop”. Geef in je mail aan welke datum je wilt komen, zodat wij je op de goede lijst kunnen zetten. De kosten voor de workshop kunnen op de dag zelf bij de balie worden voldaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.