7 juli 2017: Lucas Parker x Emily Abbott Training Camp

Workout of the day (WOD)
7 min AMRAP of:
3 Deadlifts, 140kg/110kg
7 Box jumps, 30″/24″

Challenge of the month – Juli
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten hangen en vasthouden van objecten

Heb jij altijd al met twee ervaren CrossFit Games atleten willen trainen? Wil jij tips en tricks krijgen van twee van de fitste mensen op aarde? Zorg dan dat je 15, 16 en 17 september vrij houdt in je agenda. Niemand minder dan Lucas Parker en Emily Abbott komen naar onze box voor een driedaagse training camp. 

Vorig jaar was Lucas Parker, zesvoudig CrossFit Games atleet, al in onze box voor een training camp en dit jaar komt hij terug met een wel heel speciale atleet. Emily Abbott komt net als Lucas uit Canada en gaat dit jaar voor de vierde keer in haar carrière naar de CrossFit Games. Kortom, de twee Canadezen beschikken over voldoende ervaring om je wat te leren over CrossFit.

Tijdens de drie dagen ga je aan de slag met zowel oefeningen uit het gewichtheffen als uit gymnastics. Stil zitten ga je zeker niet. Verdeeld over de dag krijg je les van Lucas en Emily. Zij geven jou hun tips en tricks die ervoor hebben gezorgd dat zij het hoogste niveau hebben gehaald. Naast dat je veel gaat leren in het weekend is het ook nog eens ontzettend leuk om met de twee atleten op te trekken.

Wil jij jouw plekje veilig stellen? Schrijf je dan in via deze link. De kosten zijn $550,00 voor het hele training camp. Wacht niet te lang want er zijn in totaal maar twintig plekken beschikbaar. Vol = vol. Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan en schrijf je snel in. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd bereiken via het contactformulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.