7 juli 2016: NO SH#T Thursday Meal – Travel Snacks

Workout of the day (WOD)
A.
Split jerk 3-3-3-3-3

B.
5 rounds for time of:
21 Overhead lunges, 30kg/25kg
15 Knees-to-elbow

Challenge of the month – Juli
Met de hele box:
AMRAP Cal Assault Bike

De vakanties komen eraan en vaak is het dan moeilijk om ons te houden aan ons gezonde “dieet”. Natuurlijk is het op vakantie niet erg om te genieten van al het lekkers, het is tenslotte vakantie, maar ook hierin kunnen we onszelf grenzen stellen. Probeer bijvoorbeeld op de weg naar je vakantiebestemming toe wat gezonde snacks mee te nemen. In deze blogpost heb ik wat ideeën voor jullie om je reis zo gezond mogelijk te laten verlopen. In een lange autoreis is het makkelijk om dingen mee te nemen, maar met een vliegreis ben je iets beperkter qua ruimte in bagage, dus deze kleine kant-en-klare snacks zijn voor elke reis geschikt. Je zou ook nog dingen kunnen bakken zoals bananenbrood, eiermuffins, paleo koekjes of zelfs hele maaltijden, maar vaak hebben we “reisstress” en hier helemaal geen tijd voor, dus zijn deze snacks een prima vervanging!

1. Gekookte eieren
Makkelijk klaar te maken en vullen je buik snel. Neem ze ongepeld mee, even pellen in het vliegtuig en done!
2. Pure chocola
Je hebt altijd het gevaar dat je cravings krijgt naar iets zoets, helemaal op lange vluchten. Zorg ervoor dat je wat pure chocola bij je hebt, zodat je deze craving hiermee snel kan stillen.
3. Bananen en appels
Bananen zijn makkelijk mee te nemen en maken geen troep. Hetzelfde geldt voor appels. Ook een makkelijk mee te nemen en op te eten fruitsoort.
4. Notenmix
Zorg ervoor dat je een notenmix haalt die geen toegevoegde suikers en vette oliën bevat. Makkelijk en lekker voor onder de film!
5. Paleo bars
Ook deze zijn makkelijk mee te nemen en te bewaren in je tas. Neem wat nakd bars en/of andere paleo bars mee, zodat je altijd iets makkelijks hebt te snacken onderweg.
6. Beef Jerky
Kijk bij deze goed op het label of er geen toegevoegde suikers in zitten. Ideaal ook voor een snack!
7. Amandelpasta
Eet hier niet teveel van, maar hoe lekker is het om even stiekem een lepeltje van deze heerlijke pasta in je mond te stoppen. Nog lekkerder in combinatie met dat stukje pure chocola!
8. Gedroogd fruit
Handig voor de kids voor als vervanging van een zak snoep. Dit ziet er net zo kleurig uit, maar dan is het net wat gezonder. Ga dit keer ook natuurlijk voor de versie zonder toegevoegde suikers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.