7 december 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 50
2 min AMRAP of:
Overhead walking lunges, 20kg/15kg

Zoals elke week in ons weekoverzicht hebben we weer een kleine samenvatting van de workouts die we gehad hebben. Op maandag konden velen het niet geloven met de kou die er was, maar het was geen grap. Er werd echt door iedereen 4x800m gerend! Het beloofde veel goeds zo voor de rest van de week.

Want op dinsdag werd “hero” workout “The Ghost” voorgeschoteld. In totaal 23 minuten met de combinatie van roeien, burpees en double-unders zorgde ervoor dat iedereen na deze WOD behoorlijk verslagen op de grond lag. Op woensdag hadden we een heerlijke krachtdag waar velen een flinke PR hadden gezet op 1 van de presses. Zo naderen we het einde van deze week en was er op donderdag een kort maar krachtige WOD met zware deadlifts en box jumps. Jelly leg time!

Op de laatste dag van de week was er nog een middellange workout met de combinatie rennen en een flink aantal clean & jerks. Iedereen heeft het weer super gedaan en keep up the hard work!

Verder hadden we gisteren weer Community Saturday en dit keer hadden we hoogstwaarschijnlijk de meest pittige “hero” workout ooit, namelijk: “The Don”. Een behoorlijk aantal herhalingen wat uiteindelijk toch in teams van twee werd volbracht in een time cap van 45 minuten. Om een kleine indruk te geven: pull-ups, kettlebell swings, wall ball shots, overhead squats en nog veel meer kwamen aan bod! Iedereen ging behoorlijk stuk en het was weer motiverend en inspirerend om te zien hoe iedereen met elkaar aan het werk was. Awesome job!!

Als laatst hadden we natuurlijk weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zo lang mogelijk in de beneden positie van de dip te blijven hangen. Uiteindelijk was het Onno bij de mannen die er met de winst vandoor ging. Hij wist het maar liefst 1 minuut en 16 seconden vol te houden. Bij de dames was het Chantal die het aandurfde en dit 21 seconden wist te doen. Gefeliciteerd en goed gedaan weer iedereen!

Challenge of the week - #49

De volgende uitdaging staat namelijk klaar. Hoeveel lunges kun jij volbrengen in 2 minuten met een schijf van 20kg/15kg boven je hoofd?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • CrossFit Kid Dain jarig was? Hij had ook heerlijk taart getrakteerd!
  • coach Wesley op dinsdagen nu OLY geeft?
  • onze nieuwe pinautomaat deze week al een aantal keer is gebruikt?
  • Merel nog 20 burpees moet doen omdat ze te laat was?
  • coach Channa gevraagd was om mee te doen in een CrossFit competitie bij de FlexCup?
  • Deborah de CrossFit Kids les op zaterdag heeft overgenomen? She did awesome!
  • Jeroen R. volgend jaar op uitnodiging mee gaat doen met de World Championsups voor Spartan Race?
  • je de progamming van OLY nu per week terug kunt zien? Bekijk de rijdende whiteboard met de OLY wod’s van de afgelopen week!
  • we bezoek hadden vanuit Portland, Oregon? Hij heeft deze week 2x meegedaan!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.