6 juli 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 28
AMRAP of:
Ring dip support (score is aantal seconden)

Een rustige week gezien de benchmarks maar wel met een aantal workouts die flink werden onderschat. Burpees en pull-ups is een pittige combinatie maar ook de behind the neck jerk was een lastige oefening. Jullie hebben in ieder geval weer stuk voor stuk keihard gewerkt en zijn voorbereid voor een week weer vol benchmarks en spicey workouts. Rust nog goed uit en we zien jullie weer morgen!

Verder hadden we natuurlijk Community Saturday en deze week was een hele zware. Eentje met elke minuut op de minuut burpees is altijd zwaar en, dat hebben jullie ook zeker weten gemerkt. In teams van drie moesten jullie je door deadlifts, hang power cleans, front squats, jerks en thrusters heen worstelen. Iedereen heeft het super goed gedaan en hebben keihard gewerkt om dit te volbrengen!

Als laatst hadden we natuurlijk ook weer de challenge of the week. Dit keer was het iets anders dan dat jullie normaal gesproken gewend zijn. Zo vaak mogelijk de bal hooghouden was deze week de bedoeling. De mannen waren hier al gauw bij maar gelukkig hebben we ook wat dames nog op het bord kunnen schrijven die het toch aandurfden. Bij de mannen was het uiteindelijk ex-keeper coach Wesley die een score van 284 wist te behalen. Bij de dames was het Ellen die het 19 keer wist vol te houden. Super goed gedaan iedereen!!

Challenge of the week - #27

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Dit keer is het de bedoeling om zo lang mogelijk in de dip support te blijven! Hoelang denk jij dit vol te kunnen houden?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Denise haar propedeuse heeft gehaald?
  • de nano 4.0 eindelijk te bestellen is op reebok.nl? Ruth heeft ze al!!
  • Junior & Joyce alweer terug zijn? Ze hebben al flink spierpijn na 10 dagen vakantie!
  • we al heel wat ambassadeurs voor de “Club van 100” hebben? You guys rock!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.