6 december 2015: Newsflash!

Challenge of the month – December
Met de hele box:
25.000 Burpees

Door middel van deze blogpost willen wij jullie elke zondag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de box.

Nieuws

Deze week zijn wij dan eindelijk met ons kantoor naar boven verhuisd. De balustrade is af en het kantoor is ingericht. Als je nieuwsgierig bent, mag je natuurlijk altijd boven even komen kijken. Bovenaan de trap zit een klapdeurtje, die je misschien vaak dicht zal zien. Dit zal er voor jullie niet heel uitnodigend uitzien, maar wij moeten dit doen ivm veiligheid voor onze hondjes. Als ze er niet zijn, zal het deurtje natuurlijk gewoon open zijn!

Misschien heb je het gister al gezien of wordt je vandaag verrast, maar ik verklapt het alvast: we hebben 7 nieuwe roeiers! In totaal hebben wij nu 12 mooie concept 2 rowers, waardoor we eindelijk wat meer workouts kunnen gaan programmeren met deze mooie apparaten. Wie kan er niet wachten op een roeiworkout?

Verder kunnen wij niet wachten tot Rogue binnen komt. Wij hopen dat alles deze week binnen komt, zodat wij snel kunnen gaan beginnen aan het verbouwen van het rek en weer onze spullen verder kunnen uitbreiden. Wie volgende week als eerst de vrachtwagen ziet, trakteer ik op een Fit-Aid!

Gister zijn wij aangekomen in Madrid. Wij hebben de stad een beetje rond verkend en hier en daar lekker geshopt en op het terras gezeten. Na een middagdutje zijn wij lekker gaan eten met zijn alle en vandaag zijn we allemaal weer fris en fruitig om aan dag twee te starten. Vandaag is dan eindelijk de CrossFit Invitational! Het evenement duurt vandaag van 16:00-18:00 en het wordt live gestreamd via games.crossfit.com. Als jij wilt zien wie het fitste team van de wereld gaat worden, volg ons vanmiddag dan live mee! Wie weet zie je ons nog stiekem voorbij komen.


 

Agenda

6 december  CrossFit Invitational, Madrid
7/8 december  Start nieuwe beginnerslessen
12/13 december  Muur slopen!
27 december  PR Day + Lip Sync Battle


 

Wist je dat?

  • het nu eigenlijk al best goed gaat met de challenge of the month? Geen idee dat jullie burpees eigenlijk stiekem best leuk vinden…
  • we een echte Fit-Aid koelkast hebben? Nu smaakt het vast nóg lekkerder!
  • er een aantal meedoen aan de laatste kwalificatiewedstrijd van de Tiglon Series? Voor meer info klik hier!
  • Pavel donderdag zijn eerste mucle-up heeft gedaan? Welkom bij de club!
  • morgen weer de eerste beginnersles start?
  • de combinatie van thrusters en box-jumps vies tegenvielen? De beentjes waren al snel verzuurd!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.