4 maart 2017: Members Spotlight – Patricia

Workout of the day (WOD)
CrossFit Games Open 17.2
Complete as many rounds and reps as possible in 12 minutes of:
2 rounds of:
50-ft. weighted walking lunge
16 toes-to-bars
8 power cleans

Then, 2 rounds of:
50-ft. weighted walking lunge
16 bar muscle-ups
8 power cleans
Etc., alternating between toes-to-bars and bar muscle-ups every 2 rounds.

Challenge of the month – Maart
Met de hele box:
Zoveel mogelijk double-unders

Patricia is ontzettend vooruit gegaan sinds zij bij ons is komen trainen. Zoals je vandaag in haar antwoorden kunt lezen was zij wat minder actief voordat zij bij ons begon. Inmiddels is daar helemaal niets van te zien. Een fitte moeder staat ruim vier keer per week in de box zichzelf in het zweet te werken. Alhoewel er zeker bewegingen zijn (zoals een stukje fietsen op de Assault bike) die zij minder graag doet, laat zij zich daar niet door stoppen. Dit jaar doet zij ook mee in de Open waar zij regelmatig haar eigen verwachtingen gaat overtreffen. Wij hebben er vertrouwen in. Leer haar vandaag beter kennen in de “Members Spotlight” en geef haar een extra high five als je haar tegenkomt in één van de lessen.

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik werk bij ACTA Dental Education, organisator van nascholingscursussen binnen de tandheelkunde. Hier werk ik als projectcoördinator, wat zoveel inhoudt als het organiseren van cursussen van A tot Z en daarnaast houd ik mij ook bezig met de marketing.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Geboren in en tot mijn 30ste gewoond in Amersfoort, nu al weer 10 jaar in de Kruidenwijk in Almere-Stad.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik ben getrouwd met Ilija en we hebben twee kids; een zoon Petar van 13 en dochter Mila van 5 en een kat.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Nooit echt gesport, typische sponsor van de sportschool, abonnement en dan 3 keer gaan, dat werk. Dat was echt niets voor mij. Saai en niet motiverend.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Het was hoog tijd dat ik ‘iets’ aan sport ging doen. Aangezien ik teveel houd van ongezond eten (het betere snaai werk zeg) en te weinig beweging kreeg werd dat ook pijnlijk duidelijk als mijn kleding weer eens te strak begon te zitten. Ik wilde graag sporten, maar wat? Mijn man bokste in Almere Buiten en daar deed hij ook aan circuittrainingen mee, CrossFit achtige trainingen. Dit leek mij zo leuk dat ik ben gaan kijken waar ik dit zou kunnen doen en zo doende ben ik januari vorig jaar bij RCFA terechtgekomen. Begon met twee keer per week, maar dit bleek al snel niet genoeg te zijn, dus als het iedere keer lukt ben ik er 4 keer per week. Eigenlijk is dat nog niet genoeg, het werkt best verslavend.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Roeien en gymnastics bewegingen vind ik echt super. Ben hier totaal nog niet goed in, maar kan niet wachten om mijn eerste muscle-up te kunnen doen.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Assault bike, Assault bike, rennen en rennen. In die volgorde.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Staat de muziek aan dan? Muziek met een snel tempo en flink hard. Als we net starten dan hoor ik het nog, maar ben veel te gefocust op mij zelf gericht dat ik verder niet veel in de gaten heb.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Netflix is toch wel een hobby geworden, hou erg van lezen, maar doe dit te weinig op het moment.
 10.  Wat is je lievelingseten?
  Oh eten, zo zonde dat er zoveel ongezond is. Heb jullie even? McDonalds, sushi, pasta, chips, koekjes, shoarma, zoete aardappel, gevulde paprik. Sorry, ik ben een weegschaal, heb moeite met keuzes maken, dus schrijf ik ze allemaal maar op.
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Lief.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Mijn gezin (en inmiddels toch ook wel CrossFit).
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.