4 januari 2018: NO SH#T Thursday Meal – Tonijnkoek
Workout of the day (WOD)
“Elizabeth”
21-15 and 9 reps for time of:
Squat cleans, 60/42,5kg
Ring dips
Challenge of the month – Januari
Geen toegevoegde suikers eten
Vandaag weer eens een recept van Pauline Kalee. Zij staat altijd graag in de keuken om nieuwe (en oude) recepten klaar te maken. Dit recept heeft zij al een aantal keer gemaakt en zelf vind ze dat het er op papier niet heel lekker uit ziet, maar dat het echt om te smullen is. Nou Pauline, we zijn benieuwd!
Benodigdheden:
- 1 Blik tonijn
- 6 Eetlepels havermout
- 50 gr Geraspte kaas
- 2 Eetlepels melk
- 2 Eetlepels fijngehakte ui
- 1 Losgeklopt ei
- 1 Kleine lepel sambal (hoeveelheid is afhankelijk van hoe pittig je wil)
- Zout/peper
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Vet een kleine ronde vorm in en bekleed de bodem met bakpapier.
- Meng alle ingrediënten door elkaar met een vork, doe het in de vorm en dan goed verdelen en aandrukken. Het blijft een dunne laag.
- Bak vervolgens 25 min. af in de oven en laat het in de vorm afkoelen.
- Enjoy!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!