4 januari 2015: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 2
Max handstand hold (score = aantal seconden)

De afgelopen week waren er weer 2 dagen waar niet getraind werd, maar als het goed is wel goed gefeest om het nieuwe jaar in te luidden. Dat betekende ook voor de box dat er deze week de laatste paar workouts werden gedaan in 2014, maar ook meteen de eerste paar WOD’s van 2015! Lees vooral verder om te zien welke dat waren.

Maandag hadden we een workout die flink werd onderschat. Clusters en Chest-to-Bar pull-ups was een combinatie die toch veel zwaarder was dan verwacht. Op dinsdag was het ook een workout met 2 bewegingen: Rennen en Power snatches. Een 10 minuten AMRAP waar iedereen keihard op ging!

Op vrijdag luidden we het nieuwe jaar perfect in met de workout “Fight Gone Bad”.  3 rondjes voor totaal aantal herhalingen waarin je alle bewegingen 1 minuut moest uitvoeren. Wall ball shots, sumo deadlift high-pull, box jumps, push press en roeien kwamen er in voor. Het was een prachtige start van 2015 ondanks dat iedereen uiteindelijk aan het einde van de workout knock out op de grond lag.

Verder hadden we gisteren ook meteen de eerste Community Saturday van 2015. Het was weer druk bezocht en dat betekent veel gezelligheid maar ook lekker stuk gaan met z’n allen. Dit keer hadden we team event 6 van de CrossFit Games Regionals 2011 voor jullie in petto. In estafette vorm gingen jullie als team aan de slag, en bewegingen als roeien, dumbbell ground to overhead, toes-to-bar, overhead walking lunges en rennen kwamen voorbij. Iedereen heeft het super gedaan en was het zoals gewoonlijk een te gekke sfeer!

Als laatst hadden we natuurlijk weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zo veel mogelijk squats uit te voeren in 2 minuten. Helaas hebben we geen naam op het bord mogen schrijven. Hopelijk zien we dat over een week weer anders.

De volgende uitdaging staat namelijk alweer klaar. Hoelang kun jij in de handstand (met je hielen tegen de muur) blijven staan?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

  • Claudio een abonnement heeft op burpees? Hij komt graag te laat!
  • Julia R. na fight gone bad de weg kwijt was? Ze reed in plaats van langs een flinke steen er zo overheen!
  • coaches Junior en Joyce gisteren met Community Saturday meededen?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.