31 maart 2017: Members Spotlight – Rachel

Workout of the day (WOD)
21-15 and 9 reps for time of:
Sumo deadlift high pull, 60kg/42,5kg
Front squats, 60kg/42,5kg

Challenge of the month – Maart
Met de hele box:
Zoveel mogelijk double-unders

Vandaag is het de beurt aan Rachel om te shinen in de members spotlight. Alhoewel zij niet elke dag bij ons te vinden is kun je zeker zeggen dat zij een voorbeeld is voor de rest van de community als het gaat om consistentie. Er zijn maar weinig trainingen die Rachel heeft moeten missen ondanks dat zij stond ingeschreven. Zelfs met een druk persoonlijk leven weet zij regelmatig tijd te vinden voor een les in de box. CrossFit is een onderdeel van haar leven en waarschijnlijk zullen wij haar nog lang genoeg bij ons over de vloer zien. Gelukkig ook maar. Lees de rest van de blogpost om haar beter te leren kennen en geef haar volgende keer in de box een extra high five.

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik ben administratief ondersteuner/secretaresse bij Brandweer Flevoland.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben geboren in Amsterdam, opgegroeid in Lelystad en op mijn 27e verhuisd naar Almere.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik woon samen met Tim en onze drie kindjes: Caley, Sam en Norah.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Fitness.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Na een lange tijd niets te hebben gedaan na mijn laatste zwangerschap ben ik weer gaan fitnessen. Ik vond het steeds moeilijk om mzelf weer te motiveren. Ik had wel eens van CrossFit gehoord en toen ik op een zondag was komen kijken heb ik mij ingeschreven voor de beginnerslessen. Daarna was ik meteen hooked!
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Deadlift, back squat en front squat. Af en toe de Assault bike. Ja, je leest het goed.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Wallball shots en thrusters.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Alles waar een stevige beat in zit.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Koken, de bioscoop, een goede serie kijken of een goed boek lezen.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Ik vind bijna alles maar Japans, Thais en Indonesisch zijn mijn favoriet.
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Gezellig.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Mijn gezin en mijn vriendinnen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.