30 september 2017: PR’s van de maand september en resultaten challenge of the month

Workout of the day (WOD)
25 min AMRAP of:
25 Thrusters, 20kg/15kg
25 Burpees
25 Sumo deadlift high pulls, 20kg/15kg

Challenge of the month – September
Met de hele box:
Zoveel mogelijk wallball shots

Op de valreep werd het ene na het andere record op het whiteboard geschreven. Het begon vorige week allemaal met de 10k Run toen er een flink aantal mensen voor het eerst een lange afstand aflegde zonder te stoppen. Daarna ging de frequentie van persoonlijke records nog verder omhoog met de back squats. Dat na het intensieve gebruik van onze benen eerder in de week.

Conclusie van deze maand? CrossFit.com is leuk om te volgen en zorgt voor wat nieuwe variatie. Het is tevens een mooie manier om te kijken hoe effectief onze eigen programmering is. Jullie zijn de maand prima door gekomen en kunnen terug kijken op een aantal mooie resultaten. Tijd om weer terug te gaan naar de creatieve creaties van mij. Vanaf oktober pak ik de programmering weer op maar in de toekomst zullen wij zeker nog eens een maand CrossFit.com volgen om te kijken hoe wij het doen.

De reden dat de challenge of the month deze maand bestond uit wallball shots was om dat zij helemaal niet terug kwamen in het programma. Geen één keer hebben wij de medicine balls gebruikt om ze tegen de muur te gooien na een volledige squat. Gelukkig waren er nog steeds mensen die de tijd vonden om daar extra aan te werken. Wees niet bang, volgende maand komen zijn weer een paar keer terug in de workouts. Wij zijn ze zeker niet vergeten.

Voor een overzicht van alle behaalde PR’s en het totaal aantal wallball shots kun je klikken op “lees meer”. Wat de challenge of the month is voor volgende maand lees je morgen bij de newsflash.

IMG_4429

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.