30 mei 2017: Members Spotlight – Natascha

Workout of the day (WOD)
With a 12 minute running clock, perform AMRAP of:
3 min Calorie Assault Bike
3 min Calorie Row
2 min Calorie Assault Bike
2 min Calorie Row
1 min Calorie Assault Bike
1 min Calorie Row

Challenge of the month – Mei
Met de hele box:
50.000 Push-ups

Een ontzettend leuke members spotlight hebben wij vandaag voor jullie op de blog. Ditmaal is het de beurt aan Natascha. Zij zal erg blij zijn met de programmering van deze maand. Haar favoriete movement komt namelijk voorbij en dat zien wij niet vaak. Leer haar beter kennen aan de hand van de vragen die wij haar stelde en geef deze topper een extra high five als je haar in de box tegenkomt. 

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik werk als voltijd business controller, daarnaast studeer ik deeltijd Bedrijfs Economie aan de HvA.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Geboren in Amsterdam en later verhuist naar Almere.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik woon samen met mijn vriend Jeffrey (ook van de box) en we hebben twee hondjes.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Voordat ik aan CrossFit begon was ik meer een stille vennoot van een fitnessschool bij mij in de buurt.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Een collega van mij was een sinds een jaar CrossFitter en zijn metamorfose was erg indrukwekkend. Zoals Justin Pardee zegt: “ The first rule of crossfit is: alway’s talk about crossfit” (https://youtu.be/na9js7OQjXA). Door al zijn gepraat werd ik nieuwsgierig en ben ik gaan zoeken naar een box in Almere. De masochist in mij vond de 5-daagse spierpijn van de proefles zo geweldig, dat ik mij direct heb ingeschreven voor de beginnerslessen.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Turkish get up.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Wallballs.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Rap met een snelle beat , zoals `Turn down for what´.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Duiken, maar dan alleen op vakantie in mooi helder water.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Haha.. euh… wat lastig ik vind zoveel gerechten lekker. Een goede Pho Bo tai, rijstvelloempia´s of sushi vind ik erg lekker!
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Enthousiast.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  De zon.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.