30 maart 2014: Weekoverzicht

Workout of the day (WOD)
Techniek dag
* Vrije keuze om aan een techniek of skill te werken

Challenge of the week – week 14
Max height box jump

Naast een flinke verandering in de programmering de afgelopen 2 weken hebben jullie inmiddels ook al gelezen van een flinke verandering qua uren en openingsdagen. Meer oly uren doordeweeks, meer gymnastics in de normale lessen waar deze op de zondag komt te vervallen. Techniek dagen die komen te vervallen en een zondag wat wegvalt. Voor een aantal van jullie zal het flink wennen zijn maar verder is er 1 ding heel belangrijk om te onthouden, iets wat ook zeker niet zal veranderen. Blijf hard werken en de WOD’s lekker knallen!

Daarnaast hadden we natuurlijk ook deze week weer de CrossFit Games Open. De laatste van de 5 en het was een workout from hell. Een flinke aantal thrusters en burpees. Kan het nog erger? Het was de pittigste tot nu toe en dat hebben we allemaal geweten. Wel zijn we weer trots op een ieder van jullie en tot op de laatste workout in de Open hebben jullie het super gedaan. Tot PR’s in je eerste double-under of toes-to-bar of zelfs een overhead squat mogen jullie stuk voor stuk terugkijken op een geslaagde Open.

Als laatst niet te vergeten natuurlijk onze super community! Elke week weer waren jullie er weer om met z’n alle kapot te gaan en aan te moedigen. We kunnen nu al niet wachten op de volgende. Voor een samenvatting van de laatste workout houd dan vooral de blogpost van morgen in de gaten.

Verder hadden we natuurlijk ook nog de challenge of the week! Deze week was het er één geïnspireerd door de CrossFit Games Open workout 14.4 met roeien. Het was nu de bedoeling om in 2 minuten zoveel mogelijk calorieën te roeien. Bij de mannen was het een behoorlijke spannende race maar uiteindelijk wist Mark V. er met de winst vandoor te gaan. Door 65 calorieën te roeien in 2 minuten! Bij de vrouwen was het Ruth die de winst binnen sleept door 39 calorieën te roeien. Good job iedereen.

Challenge of the Week - #13

De volgende challenge staat in het teken van springen. Hoe hoog kun jij springen?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • er velen hun eerste handstand hebben gedaan?
  • we een leuke groep hebben die meedoen met de CF Politie competitie?
  • David de meeste pannenkoeken heeft gegeten? Hij had er maar liefst 6 op!
  • volgende week zaterdag de eerste community WOD van start gaat? You better be there!
  • er behoorlijk wat PR’s zijn gezet tijdens het power cleanen?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.