10 juli 2015: Members Spotlight – Marian

Workout of the day (WOD)
3 rounds for time of:
10 Overhead squats, 60kg/42,5kg
50 Double-unders

Challenge of the month – Juli
Zoveel mogelijk ring dips
* Scaling: push-ups

Marian is een van de liefste vrouwen in onze box en ze kan touwtjespringen als de beste! Helaas lukt dat niet al te best meer sinds een ongelukje met een box jump, maar met haar instelling komt dat echt wel weer goed. Al vele kilo’s is ze verloren sinds ze met CrossFit is begonnen in april 2013 en ze voelt zich super fit! Lees nu meer over wat haar nog meer bezighoudt.

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik werk bij GGD Flevoland als medisch administratief medewerker. Ik plan de afspraken voor een arts en verpleegkundige voor de schoolonderzoeken. Verder heb doe ik samen met nog een college de organisatie van het Rijksvaccinatie programma. De kinderen die 9 worden krijgen de laatste DTP/BMR vaccinatie en de meisjes die 13 worden krijgen hun eerste HPV vaccinatie. Ik werk al sinds 1999 bij de GGD en vind het nog steeds een leuke baan.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben geboren in Sneek en opgegroeid in Leeuwarden.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik ben nu al 32 jaar getrouwd met Rene en we hebben 3 kinderen. Ze wonen alledrie zelfstandig dus we zijn weer lekker met zijn tweetjes. Huisdieren hebben we niet maar we hebben wel 1 jaar een pup gehad die we moesten opvoeden om in training te gaan voor blindegeleide hond. Uiteindelijk is hij afgekeurd als geleidehond maar hij is gekocht door een gezin met kinderen en hij is daar helemaal happy hebben we gehoord.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Vroeger heb ik op turnen gezeten. Later ging ik tennissen en fietsen. Ging ik op de fiets naar Menaldum om daar te gaan tennissen. Later heb ik me nog verschillende keren ingeschreven voor een fitness centrum maar dat lukte nooit lang.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Laura begon bij CrossFit Almere en zei tegen ons dat dat ook wat voor ons zou zijn. Wij dus op een dag mee voor een proefles. Er was toen net een les gewichtheffen bezig en ik dacht toen “waar ben ik terecht gekomen!” Maar vanaf dag 1 vind ik CrossFit leuk, ik ben zelfs nog nooit zo lang met een sport bezig geweest. Ik vind het vooral zo leuk omdat het in groepsverband is, de sfeer is geweldig en je wordt gecorrigeerd als je iets niet goed doet. Verder is het ook wel heel fijn dat ik me nu heel fit voel.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging? Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Eigenlijk vind ik geen enkele beweging vervelend, behalve dan de crabwalk. Die kan ik niet en ik vind het ook een verschrikkelijke beweging.
 7. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  De muziek maakt me niet zo uit, daar luister ik toch niet echt naar.
 8. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Naast CrossFit werk ik graag in de tuin. We hebben een flinke tuin dus ik ben daar eigenlijk nooit klaar mee.
 9. Wat is je lievelingseten?
  Tegenwoordig ben ik gek op sushi, heerlijk vind ik dat.
 10. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Ik weet niet hoe anderen mij omschrijven maar ik denk dat ze me aardig vinden en geduldig.
 11. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Waar ik absoluut niet zonder kan is natuurlijk mijn familie, mijn man en kinderen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.