3 juli 2016: Newsflash!

Challenge of the month – Juli
Met de hele box:
AMRAP Cal Assault Bike

Door middel van deze blogpost willen wij jullie elke zondag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de box.

Nieuws

Gister was het dan eindelijk 2 juli. De dag van ons 5-jarig jubileumfeest. Dit feest was volledig uit onze handen en werd helemaal georganiseerd door onze geweldige community, onder leiding van Pauline Meulenhoff. Zij zijn hier weken mee bezig geweest, zonder ons ook maar iets te vertellen. Vrijdagavond om 23:15 stonden Pauline en Robert opeens voor de deur bij ons huis om onze eerste instructies te geven. Met een superleuk gedicht kregen wij de eerste instructies voor de volgende ochtend. Om 09:15 werden we opgehaald en we mochten niet ontbijten. Snel naar bed dus!

Om 09:00 hoorde wij ineens motors brommen in de straat. Jahoor, dat was voor ons! Robert en Tommy op de motor en Mark stond klaar, in smoking, met zijn Audi cabrio(!) om ons te rijden. Toen we de voordeur open deden kwam we eerst John tegen die meteen een camera op ons richtte, zodat er geen moment vergeten voorbij kon gaan. Nog even snel de hondjes uitgelaten en toen de Audi in om te gaan ontbijten. Maar waar? Dat werd na 10 minuten duidelijk. Van der Valk! Wat een heerlijk ontbijt! We kregen een uur om te ontbijten, timer gezet en meteen de bordjes volgeladen met eieren, bacon, fruit… en natuurlijk croissants, pannenkoeken en coco pops. Het was tenslotte feest gister! Met nog een kwartier te gaan kwam John weer aangelopen, met natuurlijk zijn camera, om ons weer van het ontbijt op te halen. Toen was het toch echt tijd om naar de box te gaan. Hoe zal alles eruit zien? Wat gaat er allemaal gebeuren? We waren ondertussen natuurlijk best nieuwsgierig geworden en konden ook echt niet meer langer wachten.

Aaaah een rode loper! Zoveel mensen! Ik durf niet! Wat een geweldig aankomst was dat. Allemaal ballonnen de lucht in, overal high-fives en dikke knuffels, gejuich en vooral heel veel lieve mensen die daar allemaal voor ons stonden. Eenmaal de loper afgelopen, ving Pauline ons op en kregen we meteen het eerste te weten. Caroline, de moeder van Channa, had een lied voor ons geschreven, die we met zijn allen gingen zingen. Wat een ontzettend leuk lied! Geweldige tekst en de eerste tranen kwamen al tevoorschijn. Daarna gingen we met zijn alle naar binnen om ons cadeau te onthullen. In spanning trokken we met zijn vieren het laken van het cadeau, wat een PR-bel scheen te zijn! YES! Eindelijk een PR-bel! En niet zomaar één… Compleet gegraveerd met onze naam en 5-jarig jubileum datum. SUPER SUPER SUPER VET!

Daarna terug naar de andere kant voor een prachtige speech van de vader van Junior, Rob, en de moeder van Channa, Caroline. Wat een prachtige woorden werden hier weer gesproken en wat vloeide de tranen rijkelijk. Kippenvel! Na nog een mooi bijzonder cadeau in ontvangst genomen te hebben van onze moeders, was het tijd voor taart. Safeera had zich enorm uitgesloofd en echt een mega-super-coole taart gemaakt. Wat een werk! Zoveel details, vormen, zweet en tranen zaten er in die taart. Wat een plaatje! En het was nog lekker ook, haha!

Na wat taart gegeten te hebben en even geknuffeld en gekletst te hebben, was het tijd voor de Celebration WOD. Nolan had een leuke team WOD bedacht en met 50 mensen werd deze uitgevoerd. Eerst even warm worden met wat burpees en toen was het tijd om te knallen. Super om te zien hoe zo’n grote community elkaar helpt, aanmoedigt en elkaar er doorheen sleept. Wat ons betreft het mooiste wat er is. Beste. Community. Ever!

Na bijgekomen te zijn van de WOD, gingen de bbq’s aan. Met 2 geweldige koks, Elzo en Rachid, achter de bbq kon dit niet misgaan. Wat een lekker eten allemaal! Na een bordje gevuld te hebben, schoof iedereen gezellig bij elkaar aan. De DJ was ondertussen ook achter de draaitafel gekropen, dus onder het genot van een heerlijk muziekje, een stralend zonnetje, toch ook een wolkje, en misschien ook een klein hagelbuitje, konden we volop genieten van alles om ons heen.

Wij willen iedereen ONTZETTEND bedanken voor al jullie inzet, tijd en gezelligheid. In het bijzonder willen wij Pauline Meulenhoff bedanken voor het organiseren van deze dag. Wij weten, ondertussen, hoeveel tijd en geregel dit haar heeft gekost de afgelopen weken en vinden het enorm bijzonder dat zij dit voor ons in werking heeft gezet en wij waarderen dit echt enorm. Nogmaals, dank je wel Pauline, dank je wel iedereen, we love you, RCFA ROCKS!!!


 

Agenda

10 juli Finale Tiglon
19-24 juli  The CrossFit Games, Carson, Californië
23-24 juli  CrossFit Games Party
8-9 augustus  Start nieuwe beginnerslessen
10 september  CrossFit Strongman Trainer Course


 

Wist je dat?

  • Mark Scheermeijer was lesuren gaat geven als wij op vakantie zijn? Be nice!
  • we een nieuwe smaak van de TREK bars hebben? Peanut Power!
  • coach Wesley de timer bij de tabata WOD verkeerd had ingesteld? Waardoor hij iedereen een extra 0:20 heeft laten bewegen?
  • we in de maand Juli geen beginnerslessen hebben?
  • de beginnerslessen van Juni klaar zijn? Geef de nieuwe ninja’s een high-five als je ze ziet!
  • vandaag de afsluiting van de “90 day challenge” is? Tijd voor de laatste meting… Spannend!
  • coach Elianne toch mag meedoen aan de Tiglon Finale volgende week? Dat betekent dat we met 4 coaches gekwalificeerd zijn! Kom jij ons ook aanmoedigen? Je kan hier kaartjes kopen!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.