3 december 2016: Durf jij de uitdaging aan?

Workout of the day (WOD)
Dutch Throwdown WOD 2

Challenge of the month – December
Met de hele box:
Zoveel mogelijk meters roeien

Het is december, een maand van feesten, gezelligheid en genieten. Het is ook een maand waarin mensen terugblikken op het afgelopen jaar en plannen maken voor het komende jaar. “Heb jij nog goede voornemens of doelen voor volgend jaar?” is een vraag die regelmatig in de wandelgangen voorbij komt. Antwoorden op deze vraag gaan over onderwerpen zoals gezondheid, welzijn, financiën en geluk. Alhoewel de jaarwisseling zorgt voor een mentale “frisse start” is het opvolgen van de enthousiaste plannen vaak van korte duur. Het plan om meer te gaan bewegen hou je vol totdat de drukte weer de overhand krijgt. Je motivatie om gezonder te gaan eten verdwijnt langzaam omdat je niet het resultaat ziet waar je op gehoopt had. De goede voornemens veranderen in wensen om iets te bereiken dat nu opeens onmogelijk lijkt.

Je gedrag, gewoontes en levensstijl veranderen is namelijk lastiger dan je zelf van te voren verwacht. Zelfs met een goed plan en voldoende motivatie leggen genoeg mensen zich er uiteindelijk bij neer dat hun plan onhaalbaar is. Dat vinden wij zonde om te zien. Want het is wel degelijk mogelijk om overtallige kilo’s te verliezen, meer te gaan bewegen en in de vorm van je leven te komen. Om je daarbij te helpen starten wij op maandag 2 januari met de derde editie van onze 90 day challenge. Na twee succesvolle edities is het nu het jouw beurt om het maximale uit ons programma te halen. Samen met mij en de andere coaches ga je dertien weken aan de slag om je levensstijl te verbeteren en je doelen te verpletteren. Nieuwsgierig geworden en benieuwd hoe jij kunt meedoen? Wij vertellen je graag meer.

Voor een periode van dertien weken ga je met onze coaches aan de slag om een gezondere levensstijl te ontwikkelen. De focus ligt met name op voeding, maar er wordt ook aandacht besteed aan andere factoren die invloed hebben op je resultaten. Denk daarbij aan: slaap, gedrag, hydratatie, stressmanagement, herstel, dagelijkse beweging en het stellen van doelen. Iedere week heb je contact met één van de coaches om te kijken hoe het er voor staat en waar jij tegen aanloopt. Dit is een stok achter de deur die ervoor zorgt dat je op het goede pad blijft. Om te zien of je ook daadwerkelijk vooruit gaat zijn er tevens vier meetmomenten. Deze vinden plaats voor aanvang van de start, na vier weken, na acht weken en aan het einde. Elke meting worden de volgende data verzameld: gewicht, vetpercentage, spiermassa, omtrek en foto’s (voorkant, zijkant, achterkant). Na de tweede en derde meting wordt er gekeken hoe je het de afgelopen periode hebt gedaan en krijg je feedback op je huidige levensstijl. Zo blijf je progressie maken.

De uitdaging ga je niet alleen aan, maar samen met anderen. Je wordt toegevoegd aan een exclusieve Facebook groep die als doel heeft om inspiratie, motivatie en ideeën met elkaar te delen. Elke week ontvangen jullie een nieuwe uitdaging die er op is gericht om je levensstijl stap voor stap te verbeteren. Daarnaast worden er vier bijeenkomsten georganiseerd voor de hele groep. De eerste is de kick-off, waarin er wordt gezorgd dat iedereen goed van start kan gaan. De volgende twee zijn aan het begin van de tweede en de derde maand. Deze bijenkomsten zijn erop gericht om ervaringen met elkaar te delen, de motivatie hoog te houden en je verder te onderwijzen over een gezonde levensstijl. Tot slot is er een gezamenlijke afsluiting die in het teken staat van hoe je het beste verder kunt gaan nu de challenge erop zit. Zo val je niet een gat en ben je ook na de challenge verzekerd van succes.

Voor deze derde editie van de challenge zijn er maximaal twintig plekken beschikbaar. De kosten om mee te doen zijn €350,00 per persoon. Het is tevens mogelijk om de challenge te doen in combinatie met personal training voor extra begeleiding bij het behalen van je doelen. Eén of twee keer per week, afhankelijk van het pakket dat je kiest, krijg je dan een uur lang 1-op-1 training van één van onze top coaches. Voor dertien lessen (één uur per week) betaal je in combinatie met de challenge €1000,00. Voor het pakket van 26 lessen (twee uur per week) betaal je €1500,00 in combinatie met de challenge.

Kort samengevat houdt de “90 Day Challenge” het volgende in:

  • Intake gesprek voor het stellen van realistische doelen
  • Wekelijks contact met een coach over je levensstijl
  • Na vier en na acht weken feedback op je levensstijl
  • Wekelijks een nieuwe levensstijl-uitdaging
  • Vier bijeenkomsten met de andere deelnemers
  • Vier meetmomenten (gewicht, lichaamsvet, spiermassa, omtrek en foto’s)

Wil jij graag meer informatie? Weet je nog niet zeker of je wilt meedoen en heb je vragen over het programma? Kom dan naar één van de twee gratis en vrijblijvende informatiebijeenkomsten. De eerste informatiebijeenkomst is op dinsdag 13 december om 18.30 uur. De tweede informatiebijeenkomst is op dinsdag 20 december om 20.30 uur. Je kunt je opgeven voor deze bijeenkomsten via het inschrijfsysteem. Uiteraard kost dit je geen credit.

Weet jij al zeker dat je de uitdaging aandurft te gaan en wil je de volgende stap zetten naar een fittere versie van jezelf? Om je op te geven voor de uitdaging dien je eerst een motivatiebrief te sturen naar info@reebokcrossfitalmere.nl. Beschrijf kort waarom jij wilt meedoen aan de challenge en wat je doelen zijn. Hou ook alvast rekening met de onderstaande planning voor de intake gesprekken, bijeenkomsten en meetmomenten. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan zien wij die graag tegemoet. Wij hopen samen met jou binnenkort de uitdaging aan te gaan!

Agenda
Deadline inschrijvingen: maandag 26 december 2016
Intake gesprekken: dinsdag 27 december 2016 tot en met vrijdag 30 december 2016
Metingen: eerste meting 30 & 31 december, tweede meting 28 & 29 januari, derde meting 25 & 26 februari en de vierde meting 1 & 2 april
Bijeenkomsten: eerste bijeenkomst dinsdag 27 december om 20.30 uur, tweede bijeenkomst dinsdag 24 januari, derde bijeenkomst dinsdag 21 februari en de vierde bijeenkomst dinsdag 4 april.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.