29 oktober 2016: Members Spotlight – Saskia

Workout of the day (WOD)
Geen WOD i.v.m. Lucas Parker Training Camp

Challenge of the month – Oktober
Met de hele box:
Zoveel mogelijk meters sandbag carry

Als ik Saskia in één woord zou omschrijven is het “doorzetter”. Opgeven staat namelijk niet in haar woordenboek. Toen zij voor het eerst bij ons binnen kwam liep zij met een vervelende blessure die haar in het dagelijks leven behoorlijk tegen werkte. Het hield haar niet tegen om samen met ons de uitdaging aan te gaan en te werken aan een fittere versie van haar zelf. Sindsdien is er een hoop veranderd. Langzaam maar zeker boekte zij vooruitgang en inmiddels is de nieuwe Saskia een stuk fitter dan de oude. Na de geboorte van haar tweede zoon was zij even aanwezig in de box maar inmiddels vind je haar weer regelmatig in de avonduren. Wij genieten elke keer weer van haar aanwezigheid en grote glimlach. Ga zo door Saskia, wij zijn trots op je. Klik op “lees meer” om deze topper beter te leren kennen.

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik ben Proces manager bij de ABNAMRO bank. Ik automatiseer de bedrijfsprocessen.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Geboren in Zwolle, opgegroeid in Kampen en sinds 2000 in Almere, vanwege de HBO studie Information Engineering.
 3. Wat is je gezinssamenstelling?
  Vriend Rémon, zoons Pim (4) & Stijn (1)
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Voetbal, spinning, hardlopen..
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Bijna 4 jaar geleden (februari 2013) via Arieke en Linda van de zwangerschapsyoga. Ik kon na mijn zwangerschap en zeven rug operaties vrij weinig qua sport, maar wilde wel weer bewegen. Arieke raadde mij CrossFit aan, want dat kon je schalen tot het niveau wat je kan op dat moment. In iedergeval vond ik alles beter dan blijven zitten op die bank. Dus ik kwam naar een open dag. Ik werd op slag verliefd op de mensen en de afwisseling van de bewegingen. Ik heb de liefde van Joyce en Junior op zien bloeien in de box, wat was dat leuk!
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Dat zou iets moeten zijn waar je goed in bent, maar dat ben ik (nog) niet. Ik vind de afwisseling juist erg leuk. Maar als ik dan iedereen in die touwen zie klimmen, of pull ups zie doen, vind ik dat toch wel hele mooie bewegingen. Ze staan op mijn bucket list!
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Ik word echt niet blij van junk yard dog, geldt dat als een CrossFit beweging? Ik kan namelijk helaas niet hoog met twee benen springen.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Een AMRAP workout op hardstyle/hardcoreg, in ieder geval harde bas en up tempo. Een krachtdag mag van mij met nineties muziek die ik kan meezingen tijdens de rust momenten, daar wordt de rest van de box ook erg blij van!
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Koken, lezen, wijntjes drinken, gek doen met de kids.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Ik vind alles lekker, vandaar dat die tien kilo van na mijn zwangerschap er maar niet af gaan! Maar boerenkool met hema-worst vind ik wel erg lekker en roti en sushi, franse kaas, chocola, en donuts en nootjes en nog veel meer…
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven.
  Enthousiast.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Lachen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.