29 maart 2015: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 14
3 min. AMRAP of:
Rope Climbs

Zitten jullie er weer klaar voor? Onze wekelijkse samenvatting staat weer klaar voor jullie. Als je iets gemist hebt de afgelopen week kun je hier precies zien welke workout dat was. Daarnaast hebben we wat leuke weetjes weer wat er de afgelopen week is gebeurd. Wacht niet meer langer en lees vooral verder!

Op maandag begonnen we meteen met de bekendste benchmark workout genaamd: “Fran”. De combinatie thrusters en pull-ups zorgen ervoor dat het een date werd om niet te vergeten. Een op het oog simpele workout maar met eenentwintig, vijftien en negen herhalingen voor beide bewegingen zorgde het voor een hele andere ervaring.

Omdat één girl-named benchmark workout niet genoeg is kregen jullie op dinsdag meteen de volgende voorgeschoteld. Dit keer was het de beurt aan “Elizabeth”. Hier moet je door squat cleans en ring dips heen worstelen in dezelfde aantal herhalingen als bij “Fran”.

Met flink wat jelly legs was het op woensdag tijd voor twee onderdelen. In het A onderdeel mocht je opwerken voor twee herhalingen zo zwaar mogelijk met de Power Snatch. Het volgend onderdeel was een zeven minuten AMRAP met vier bewegingen. Hang power snatch, sit-ups, burpees en knees-to-elbow kwamen in deze AMRAP voorbij.

We naderen het einde van de week maar eerst nog een pittige “hero” workout op donderdag. Voor een aantal van jullie kwam op deze dag “Nate” voorbij en mocht je zoveel mogelijk rondes proberen te behalen in twintig minuten van muscle-ups, handstand push-ups en kettlebell swings. Als dit nog niet in jou arsenaal zat mocht je op deze dag “Cindy” uitvoeren. Ook hier mocht je proberen om zoveel mogelijk rondes te halen van pull-ups, push-ups en squats.

Op de laatste dag van de werkweek hadden we weer twee onderdelen op het programma staan. Eerst mocht je opwerken voor vijf herhalingen zo zwaar mogelijk in de back squat. Gevolgd door een kort maar krachtige workout met overhead squats en pistols. Hierin was het de bedoeling om zoveel mogelijk rondjes te behalen in vijf minuten!

Als laatst hadden we natuurlijk weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zo lang mogelijk een stang van veertig/dertig kilo boven je hoofd vast te houden. Alleen de mannen durfde het aan en was het Brian die uiteindelijk de challenge wist te winnen door het maar liefst drie minuten en een seconden vol te houden!

Challenge of the week - #13

De volgende challenge of the week staat ook alweer klaar. Hoeveel rope climbs kun jij volbrengen in 3 minuten?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • er geen Community Saturday was in verband met de Level 1 Trainer Course? Als vervanging werden er twee yoga lessen verzorgd door Sandra Edelman. In totaal hebben er dertig mensen aan meegedaan!
  • je vanaf volgende week yoga op zondag kunt volgen bij Reebok CrossFit Almere. Voor meer informatie klik hier
  • de CrossFit Games Open er alweer op zit? Alle vijf de workouts zitten er op!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.