29 juni 2016: Members Spotlight – Rosalie

Workout of the day (WOD)
“Tabata Row”
Rest 1 minute
“Tabata Burpees”
Rest 1 minute
“Tabata Assault Bike”
Rest 1 minute
“Tabata Double-unders”

Challenge of the month – Juni
Met de hele box:
Max plank hold (aantal seconden = score)

Helaas is zij momenteel afwezig door een gebroken sleutelbeen maar hopelijk is Rosalie snel weer bij ons te vinden. Ook bij deze dame was het CrossFit virus na de eerste keer meteen overgeslagen. Voorheen was het sporten altijd een “moetje” maar dat is inmiddels wel anders. Zodra zij hersteld is van haar blessure zie je haar snel genoeg weer over de vloer bij ons. Leer haar beter kennen door te klikken op “lees meer”. 3…2…1…GO!!!

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik werk als Account Manager bij JCDecaux. Kennen jullie vast wel van o.a. de bushokjes.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben geboren in Naarden omdat Almere nog geen ziekenhuis had. Verder woon ik al 27 jaar in Almere Cityyyyyy!!!
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik woon samen met Benji, mijn hondenkind.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Ik ben altijd zoekende geweest. Een sportschool abonnement, hardlopen, bootcampen. Maar niks deed ik met plezier en altijd als “moetje”.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Ik was weer eens toe aan iets nieuws en kwam via Google bij jullie uit. Gelijk gebeld voor een proefles en daarna ingeschreven voor de beginnerlessen. Nu zijn we ruim 1,5 jaar verder en ben ik nog steeds enthousiast. Heb het nog nooit als een ‘moetje’ gezien. Momenteel is mijn sleutelbeen gebroken en ik baal ontzettend dat ik voorlopig niet kan CrossFitten.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Deadlift en pull-ups (die ik nog steeds een keer zonder elastiek moet kunnen).
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Box jumps, wallball shots en rennen.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Op de mixtape van DJ DYNA, lekker twerken hahaha!
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Echt hobby’s als postzegels verzamelen of vliegtuig spotten heb ik niet. Zolang ik de belangrijkste mensen om mij heen heb vind ik het altijd leuk om op stap te gaan, uit eten, drankjes doen, dansen en vooral veel lachen.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Frietjes en hamburgers
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Nou dit moest ik even navragen…. Doorzetter!
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Benji!!!!!! (en mijn lenzen, zonder ben ik echt gehandicapt)
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.