29 juni 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 27
AMRAP of:
Voetbal hooghouden

Jullie hebben weer een zware week achter de rug gehad. Eentje waar de meningen over verdeeld waren. Waar de één het een week vond waar de upper body het flink te verduren kreeg was bij de ander het eentje voor de lower body. Aan het eind kun je toch tot een leuke conclusie komen en dat is dat iedereen iets heeft gehad aan deze week. Jullie hebben weer keihard gewerkt met stuk voor stuk pittige workouts waarin er een aantal benchmarks zelfs tevoorschijn waren gekomen.

Verder hadden we natuurlijk Community Saturday en deze week was het iets rustiger maar niet minder spicey! Een lange team workout van 25 minuten. De bedoeling was om met ze 3en zoveel mogelijk rondes te behalen met de volgende bewegingen: overhead plate lunges, deadlifts, toes to bar en 200m rennen met een schijf. Volgende week staat weer een pittige op het programma, zijn jullie er dan ook bij?

Als laatst hadden we natuurlijk ook weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om 2 dingen zo snel mogelijk uit te voeren. Wie kon het snelst 100m sprinten en 10 box jump overs uitvoeren? Bij de mannen was het uiteindelijk David die dit het snelst wist te doen door het in 30 seconden af te ronden. Bij de dames was het Sarianne die dit het snelst wist te doen. Zij was in 40 seconden klaar. Goed gedaan iedereen!!

Challenge of the week - #26

De volgende uitdaging staat alweer klaar. CrossFit gaat ook om het uitproberen van allerlei verschillende sporten. Deze week zal ook dat bij ons in het teken staan door te zien hoe vaak je een bal kunt hooghouden. Hoe goed zijn jou “voetbal skills”?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Mark geslaagd is voor zijn Bachelor?
  • Michael 100 burpees moest doen tijdens zijn eerste les omdat hij ze lege stang liet vallen?
  • het druk was zaterdag bij de kids?
  • de Lowlands Throwdown bijna vol zit bij ons, moeten er extra plekken bijkomen?
  • Leroy is ingeschreven voor de Level 1?
  • veel mensen gewichten hebben gebruikt voor de Overhead squats tijdens “Nancy”?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.